mandag den 25. oktober 2010

Større brød end jeg kan bage?

Har jeg mon slået større brød op, end jeg kan bage? I kådhed har jeg anskaffet mig 2 poser á 5 kg hhv. durum og almindeligt hvedemel fra Aurion. Og så skal der satme bages  igennem, skal der. Så jeg tredobler glad opskriften, for den mængde passer til en pakke af det økologiske gær, jeg også har skaffet til huse. Hvorfor er det lige, jeg ikke tænker, inden jeg gør den slags? Det kan jo for fanden ikke være i min elskede Ballerup-mixer, vel! Nå, nu står det på køl til i aften, så får vi se, om ovnen er stor nok. Det er den jo nok ikke. Det er bare en Kat Classic med fuld skrue at gøre den slags, uden liiige at tænke projektet til ende. På den anden side, hvis man aldrig bare hopper ud i noget, så får man jo heller ikke udrettet noget, vel? Det skal under alle omstændigheder nok blive spist:)

Ham her lækkerfisen, han hjalp til... Kan jeg slippe afsted med at gi ham skylden for den lille regnefejl?
Me 'n' my kids her til morgen. Jens kom hjem fra far i aftes, og har sovet i min arm i nat. Han lå en times tid i aftes og sagde: Moar? (Mig: ja Jens?) Jeg elsker dig! (Mig: jeg elsker også dig, Jens!) Dejlige drenge! Igår var også dagen, hvor vi fik den store bonus Tobias hjem fra ferie i USA. Fedt at høre om sådan en tur fra et barns højde. Det første, han sagde var: Jeg har set en knæler!!! Fedt!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. JAMEN altså, for nogle skønne unger du har dig - kan godt forstå at du er pjattet med dem! Fulde af charme og julelys i øjnene-agtige!!
  Og er da nu sikker på at du nok skal få spiseligt (og lækkert) brød ud af alt den meget dej du har dig der! Velbekomme når du kommer så langt!
  Ha' en skønherlig dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Ja, ungerne kan jeg i hvert fald godt være tilfreds med... Bage-regne-evnerne... snakker vi ikke mere om så!

  SvarSlet
 3. lækre drenge du har dig!! <3
  ...og det med regnefejlen... du har da bare husket på Ballerup mixerens slogan! Husk at intet kikser med en Ballerup mixer!! ;)

  SvarSlet
 4. Gud, det slogan kendte jeg slet ikke! Det er jo genialt, for brødet BLEV virkelig godt:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!