onsdag den 10. november 2010

Karma i blogland

Træt efter en skøn overnatningstur hos en veninde, ruller jeg bilen ind i indkørslen. Aske har skreget i nat, hvilket gudskelov ligner ham dårligt, men pludselig husker jeg, hvor træt man kan være med sådan en babybasse i huset. Det er temmelig træt. Humøret var derfor mellem, da jeg lige sad ½ minut i bilen og hørte radio færdig inden jeg ville pakke ud, da jeg ser den. En boblekuvert! De fleste ville nok blive glade, men jeg tænker bare: oh shit, nu har det der netshopping endelig fået krammet på mig. Jeg kan ikke længere huske, hvad jeg bestiller. Hvordan skal jeg dog forklare min kæreste det? Findes der en Netshopping Anonymos? Kan jeg købe noget, der kan forsvare det? Trøsteshoppe et eller andet?

Granske granske granske... nej, ammehjernen blinker bare 'empty'. Der kommer ikke noget. Hm... Jeg må hen og lukke op, og se, hvad det er. Navnet bag på kuverten genkender jeg som en fra blogland. Mærkeligt, jeg har da ikke vundet nogen giveaways, selvom jeg gør hvad jeg kan. Nu er jeg først rigtig nysgerrig.

Stor forundring, tårer ned ad kinderne og gåsehud på armen!

Det er fra Cristine, en pige, jeg endnu har til gode at møde. Anledning: at hun kom til at love mig en billet til Kreamessen i Fredericia på min fødselsdag, men så var den alligevel lovet ud til anden side. Det er den slags, jeg kommer til dagligt. Aj, ok måske kun næsten dagligt, men er der nogen i verden, der har forståelse for den slags upsere, så er det dælme da mig! Derfor havde jeg heller ikke skænket det yderligere tanke. Vi kom afsted på messen, alle var glade. Hep! Og så sender hun mig dette som plaster på såret! NU glæder jeg mig da endnu mere til at møde sådan et sødt menneske. TAK, Cristine! Åh hvor er det sødt af dig!

Tænk sig... karma i Blogland:) Humøret er i top, og nu skal jeg prøve at lave nogle julestjerner, jeg har set et sted.... i Blogland!

Nyd dagen!


Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er hun sød!
  Det er den slags oplevelser og de dejlige kommentarer, jeg synes gør Blogland til et sted, hvor vi (kvinder) finder en slags samhørighed, som er helt unik.
  Jeg håber I får sovet i nat!

  Jeg hækler hjerter fundet i Blogland :)

  Klem fra
  mette b

  SvarSlet
 2. Visst är det underbart med paket i lådan ;-) Det är väl kanske därför nätshopping är så tillfredsställande.... Vi som är beroenda av nätshopping kanske skulle bilda en förening:D

  SvarSlet
 3. Mette b: ja, man siger jo, at kvinde er kvinde værst. Jeg oplever bare så tit, at kvinde er kvinde bedst. Bla. her:) Det gør mig rigtig rigtig glad, og jeg har været henne og kigge på mine nye hjerter flere gange idag bare for lige at se...

  Lotten: jeg er sikker på, der findes en forening. Men om jeg vil være med...? Nej, så skal jeg jo til at gøre noget ved 'problemet';)

  SvarSlet
 4. Godt de luner Kat! Og godt de kom frem.
  Og søde ord - i lige måde.
  KH C

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!