tirsdag den 9. november 2010

Press here... og en tak til mine læsere

Hvad kan denne knap mon?Forestil dig dette: to trætte forældre har just puttet de største børn. Aftenen er forløbet usædvanligt fredeligt, og de to forældre sidder i sofaen og finder hinanden ved at snakke sagte om dagen med børnene alt imens babyen stille falder i søvn i moders favn. Idyl, ikke? Den slags aftener, vi gemmer i hjertet.

Indtil! Faren i huset får øje på mellemstebarnets nye bedste ven Trine. En kæphest indkøbt i Netto for den nette sum af 30 penge. Faren i huset skal da lige se, hvad knappen 'Press Here' mon kan. Den mystiske knap, en mand på 39 ALDRIG har set før! Godt så... Moderen kan afsløre, at den vrinsker i hele og halve timer, og vækker en baby!

Det var så den hyggestund;) Vi siger tak til den betænksomme far, der lige ville teste kvaliteten af 30 kr's legetøj købt i Netto. Den virker!

Og nu til noget helt andet...

Jeg har meldt Kattekluns til Blogtoppen.dk, egentlig mest for sjov, men det er da meget sjovt at følge med i. Og se nu bare her. Sidste uges højdespringer og en fin nr. 109. Det er noget, der passer Katten godt:) I al ydmyghed, forstås, for de flotte tal afspejler jo, at der har været mange forbi og kigge. Der er vist ingen tvivl om, at jeg skylder Karen en stor tak for at ha gjort opmærksom på min eksistens, men jeg vil altså også gerne sige pænt tak til alle jer, der kigger forbi og lægger en kommentar. Og jer, der bare kigger forbi.

Nyd dagen!6 kommentarer:

 1. Hvorfor jeg læser med hos dig Kat??? Det er da klart...din blog er bare fantastisk, altid sprængfyldt af energi, glade farver og fede kommentarer...Trækker tit på smilebåndet hos dig...Tak for din blog!

  SvarSlet
 2. Årh hvor bliver jeg glad for sådan en kommentar! Nu bliver det en god dag:) Og i lige måde jo for øvrigt;)

  SvarSlet
 3. Hæ hæ- så var han ikke så populær -)

  SvarSlet
 4. Tillykke med stangspringet, søde, farverige bette Kat. Men, øh - hvorfor hedder hesten Trine??!! :-)

  Kram

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot, stort tillykke!! :) Kan sagtens forstå, at der er så mange der kigger forbi, du har en skøn blog!

  Kendte ikke Blogtoppen, men har fluks tilmeldt mig.

  SvarSlet
 6. Tak, ja hvis man er en sucker for opmærksomhed, som jeg åbenbart er, så er det fedt sådan at se tallene stå der. Også selvom de 'bare' er udslag af en utrolig heldig uge.

  Hvorfor hedder den Trine? Drengens veje er uransagelige. Først hed den Min Bedste Ven. Så snakkede vi lidt om, at det jo kunne være så mange, og da jeg kom tilbage til bilen efter at ha afleveret vognen var sagen klar: Den hedder TRINE, mor! Vi blev enige om, at det jo også er et smukt navn;)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!