torsdag den 9. september 2010

Det var mig mod remoncen!


Kampen bølgede frem og tilbage og var uhyggeligt lige, men jeg overvandt den til sidst. MUAHAHA!Med andre ord: sådan ser det ud, når man laver dobbelt portion af Camilla Plums kanelsnegle. Hvis du først har prøvet dem, er der ingen grund til at prøve andre. Jeg lever farligt, så jeg tog chancen og puttede farin i remoncen i stedet for sukker. Hvo intet vover, intet vinder. Jeg vandt!

6 kommentarer:

 1. Nårh, hvad det ser godt ud....her gik jeg ellers og troede, at jeg var Dronningen af Remonce. Sidse og jeg har et remonce-princip, er i al sin enkelthed går ud på fordobling!!! Der skal altid, altid, altid dobbelt remonce til!!! Brunsviger uden dobbelt remonce - no go!! Og gu skal der brun farin i :-) Jeg blir da vist nødt til at prøve den opskrift, Kat - mums...

  SvarSlet
 2. Det lyder som et princip, jeg kan forstå! Jeg vil nu sige, at den gode Camilla har været sympatisk rundhåndet i denne opskrift. Troede aldrig man skulle høre mig sige det, men jeg tror ikke den kan trække meget mere remonce.

  SvarSlet
 3. mums - min tænder løber i vand!

  Gider du lige sende mig en mail - det er ang. julemarkedet i Odense :-) frk.storm@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg ville såmænd bare lige rose dine dåser ;) De er helt vildt fine....Især den grønne med de orange hjerte og ikke mindst den fine Mummi dåse :)

  kh Sarah

  SvarSlet
 5. Tak, ja, jeg er (også) passioneret samler af dåser. Dette er blot et udvalg;) Har ikke rigtig fået dem arrangeret i køkkenet endnu, men det kommer nok. Mummi kan forresten købes i Krea:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!