torsdag den 9. september 2010

Sådan applikerer jeg.

En HURTIG gennemgang, jeg vil gerne lave en lidt mere lækker tutorial engang, når jeg har lidt bedre tid. Det her var bare en sniger, for jeg ER faktisk ved at rydde op og bage kanelsnegle...


Først tegner jeg med blyant på vliesofix. Jeg tegner på ikke-limsiden;) Vliesofix er transperant ligesom madpapir, så det er vældig nemt.


Jeg stryger vliesofix på bagsiden af det stof, der skal være motivet.Klip det strøgne motiv ud, riv papiret af, så der kun er limen tilbage, og stryg så på bundstoffet.Jeg syr med åben trykfod, så er det nemt at lave kurver. En dag, når jeg har bedre tid kommer der en vejledning til, hvordan jeg får de helt små rundinger så helt ubegribeligt smukke;)Færdig bum! Det blev en lille notesbog til skønne ting, Jens siger.

7 kommentarer:

 1. Anne, håber, du kan bruge den, det blev nogle små noller billeder, men mon ikke det går. Jeg skal nok lave en beder en anden dag:)

  KH
  Kat

  SvarSlet
 2. Tak for fin inspiration, du får det jo til at se superlet ud! Det må jeg prøve snart.

  SvarSlet
 3. Det ER virkelig temmelig nemt:)

  SvarSlet
 4. Ja det ser da nemt ud. Nu må jeg også igang med at applikere.
  MEtte

  SvarSlet
 5. Hej Kat. Jeg har lige linket til din tutorial fra min blog. Håber det er ok.
  Jeg har nemlig lavet en Græskar kostume tutorial, hvor ovenstående kan bruges.

  SvarSlet
 6. Hej Malene:) Dejligt, det kan bruges på den måde også. Så ku det være, jeg sku få taget mig sammen til at alve en ordentlig DIY med lidt større billeder;)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!