tirsdag den 28. juni 2011

Det må man

Når man har slået tænderne og skal til tandlægen. Damn det var svært at få ham til at lukke munden op, men lovning om både tandlæge plasticgave (samme slags som da jeg var barn!?! Jeg er målløs ) og is fra Maddonix fik åbnet gabet på ham. Som ekstra bonus gav det en mor-og-jens-dag af de helt helt hyggelige. Aaah me like. Jeg synes simpelthen det er så fedt at Aske er startet i vuggestue så Jens og jeg kan indhente lidt af det forsømte.
Published with Blogger-droid v1.7.1

2 kommentarer:

  1. Ja, det må man da! Hvor er han sød!! Dejligt med lidt kvalitid med kun ét barn. Det elsker jeg også, når jeg engang imellem kan få :-)
    Kh Ulla.

    SvarSlet
  2. Ja, det er simpelthen så skønt! Da han havde spist 10 mundfulde af isen, ville han over og lege, og jeg spurgte, om han var færdig med isen. 'Ja, mor, du må godt spise resten!' Ham, den lille lort, der hærger sin lillebror (jeg aer ham i øjet med én finger) han er fandme også min dejlige store dreng! Er LIGE blevet færdig med at putte, og har bare bandet deres uvilje mod at falde i søvn, langt væk, og nu sidder jeg og vil bare ind og putte med dem<3

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!