mandag den 27. juni 2011

DISCLAIMER!

Jeg skrev dette i et tidligere indlæg:

Det blev Ryslinge af den simple årsag, at Tobias' mor bor her, og der er ingen grund til at gøre nogen hemmelighed ud af, at jeg syntes, det var aldeles grænseoverskridene at min by blev afgjort af min kærestes x-kone! Altså, det var jo ikke hende, der valgte, vel, men hendes valg i sin tid førte til, at jeg nu bor i Ryslinge. Voldsomt for mit lille ego!Og vil gerne korrigere mig selv: Det var ikke hendes valg at byen blev Ryslinge. Det var hendes og Carstens valg, at Tobias skulle gå i skole her. Det gør det ikke nemmere for mig, at det er et valg, de har truffet sammen. Det er stadig valgt for mig. Bare lige for at få dét på det rene.

3 kommentarer:

  1. Altid vigtigt med sådanne info, at de er helt korrekte. Ikke at essensen for dig er anderledes... Men det kan give dønninger. I know ;)

    SvarSlet
  2. er du ked af det valg eller ???

    SvarSlet
  3. Jeg er ked af, at jeg som voksent menneske ikke selv kan vælge hvilken by, jeg gerne vil bo i. Jeg ville gerne ha truffet det valg sammen med min kæreste. Og gerne have haft, at det ikke var et valg han havde truffet sammen med sin x. Altså! For at få det HELT på det rene, så har de jo ikke valgt, JEG skulle bo her. Men de har valgt, at Tobias skal, og hvis jeg ville Carsten, så havde jeg lissom ikke så meget valg;) Måske havde vi valgt Ryslinge under alle omstændigheder, men jeg føler mig placeret her af omstændigheder, og det er jeg utilpas med.

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!