søndag den 20. marts 2011

Konceptet for Japan-støtten


Nu TROR jeg, jeg har regnet konceptet for Crafting for Japan ud. Jeg har oprettet en indsamling på Røde Kors, som jeg indbetaler til. (Skal liiiige ha en dag til at føre regnskab, jeg ved godt, den er tom) Jeg tager kun imod bestillinger på Amio, for så kan man se, hvor mange jeg har solgt, gange, regne, lægge sammen, dividere og gøre ved, og så kan man gå over på min Røde Kors indsamling og se, at jeg rent faktisk har overført pengene. Voila- ingen skal spekulere i, om jeg beholder rovet selv:)

Samtidig kan andre craftere jo gøre det samme, smart, ikke?! Man kan selvfølgelig også bare indbetale på min indsamling, men hey, det er da cool at få noget smukt og håndlavet med sig, ikke sandt! Jeg har sat målet for indsamlingen til 2000 men lad os nu se, om ikke vi kan banke den lidt højere op.

Jeg opretter en side her på bloggen, hvor jeg linker til alle, der har ting til salg. Igen: smart, ikke?!

Jeg synes selv, i al beskedenhed, jeg virkelig har regnet den ud. Ok, indrømmet, det tog mig også det meste af natten. Der er overvejede stor sandsynlighed for, at der er noget jeg har glemt eller ikke har taget højde for eller på anden måde misset, og TAK hvis I gør mig opmærksom på det. Mit organisatoriske talent kan ligge på et meget lille sted, men viljen og stædigheden fejler ikke noget. Lidt som en humlebi, I ved.

Igår fik jeg solgt 10 armbånd og kan således donere 500 kr til Røde Kors. Det er jeg dælme stolt af!

Hey, er der slet ingen, der har sneak peaks? Jeg vil seeeeeee!

3 kommentarer:

  1. fedt!!! Og jo da, jeg har lagt mine ting på Amio + sneak peak på min blog :D

    Kan man indbetale pengene på din røde kors konto, eller skal vi oprette vores egen?

    SvarSlet
  2. Tanken er, at vi alle kan indbetale på min= mindre bøvl. må straks over og kigge!!!!

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!