tirsdag den 25. januar 2011

Søster Lystig blir facebooked!Dødsens hamrendes ærligt, så har jeg haft svært ved at forstå hvorfor alle, store som små, forretninger og foreninger af enhver tænkelig art, skulle ha deres egen facebook-side. Hvis jeg er interesseret i at vide, hvad der rører sig i Bilka-verdenen, så kigger jeg sgudda ind på Bilkas hjemmeside. Så på den anden side... når alle andre nu gør det, så må der jo være en grund. Oder was? Jeg har med andre ord ventet på, at behovet skulle opstå for min egen lille gesjæft. Det er så sket nu, så Søster Lystig er blevet facebooked.

Behovet opstod, da jeg opdagede HVOR meget jeg egentlig spammer min egen blog med alt det, jeg går og sysler med, og som kommer til salg. I må hjertens gerne se det (I skal;)), men jeg vil altså ha min blog i fred fra Søster Lystig. Det skal ikke være det, bloggen handler om. Bloggen er min, Kats. Kat har Søster Lystig og ikke omvendt, så derfor: facebookgruppe til Søster Lystig. Så kan alle nyhederne og de gode tilbud komme derover, og bloggen kan blive ved med bare at være blog. Bare rolig, jeg kan sgu nok ikke holde mig fra at vise frem og komme med gode tilbud her alligevel, men nu har jeg da et sted, der KUN er til det.

Kig over og meld dig under fanerne, hvis du er interesseret. Nåja, og så HADER jeg det der 'tag dig selv og kopier og send til alle dine venner og statusopdater hvis du vil vinde noget', så det lover jeg, at jeg prøver at holde mig for god til;) Prøver... man skal aldrig sige aldrig, vel? Hvis jeg havde gjort det, var Søster Lystig aldrig kommet på verden største sociale medie;)

Ahem... er der en venlig sjæl, der lige vil teste linket? Jeg kan nemlig kun komme ind på administrator-siden for Søster Lystig, og det duer jo ikke, jeg dirrigerer jer alle dertil. Hvis ikke det virker, så søg på Søster Lystig på facebook, så kommer jeg frem:)


Nyd dagen!

9 kommentarer:

 1. Linket virker perfekt :) Og skønt med Søster Lystig på Facebook :)

  SvarSlet
 2. Det virker og er hoppet med hos Søster Lystig :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Tak for hjælpen! Skønt, I er med på bølgen. Der kommer jo nok snart et eller andet slagtilbud så;)

  SvarSlet
 4. Sjovt, denne idé fik jeg også foræret af en god ven i sidste uge, så jeg er også hoppe tmed på denne bølge.
  Vi må jo reklamere for vores skønne hjemmelavede ting, ikk??

  SvarSlet
 5. Ja det virker jeg har også prøvet

  SvarSlet
 6. Det virkede sørme også hos mig, så jeg var da også nødt til at synes godt om :)

  SvarSlet
 7. Jeg er også hoppet på søster lystig på FB :D Og har givet dig en award :fløjte: :hide: (http://bjornogstoffer.blogspot.com/)

  SvarSlet
 8. Ja som du nok ved nu, så virker dit link fint, og jeg har også synes godt om :)
  Man kan mene hvad man vil om grupper, reklamer og så videre på Facebook, det gør jeg også i al hemmelighed, fakta er bare at det virker. Vildt godt faktisk. Og selvom alle de der "tag dig selv" konkurrencer virker skøre, så tænk blot på hvor mange mennesker du kommer til at glæde når de opdager din butik, og ser de fine ting du laver. Jeg er begyndt at tænke på den slags som at man gør folk en tjeneste så de ser hvor meget fedt der bliver lavet, istedet for at tænke at man spammer dem med reklame...Personligt bliver jeg vildt glad hvis jeg opdager nogle af mine venner har tagget sig på noget jeg ikke kendte, og som jeg faktisk god gad at kende mere til. Din butik f.eks.

  SvarSlet
 9. Ser godt ud og jeg synes særdeles godt om!

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!