onsdag den 26. januar 2011

Optur med MEGA optur på!

Så fedt, at jeg var nødt til at kigge dybt i 90'er skuffen og finde MEGA frem!

Er det fordi Aske har sovet igennem, at damen er så glad? Nej, det er ikke engang derfor. Selvom... det har han! Carsten var vågen hele natten i forventning om, at NU måtte han da vågne, men det skete ikke. Ikke før kl. 5, så mor her har sgu sovet 8 timer I TRÆK.

Men hvad er det så? Ja, det kræver nok en lille forklaring, for hvis faktaet 'jeg har fået arbejde to timer om ugen' står alene, så ser det nok lidt vel noller ud.

Forklaringen er, at jeg jo er uddannet lærer. Sådan en helt plain folkeskoledame, og jeg troede, det var noget for mig. Det viste sig i midlertid, at det, der mest var mig, var liniefagene billedkunst og håndarbejde. Og så det pædagogiske. Bla bla bla lang kedelig snak om folkeskolen, der munder ud i, at det hverken er sundt for folkeskolen eller mig at parre os.

Sådan en barsel er som skabt til at få ro og kigge indad og mærke efter. Som månederne er gået har jeg mærket det tydeligere og tydeligere. Alt stritter på mig ved tanken om at vende tilbage til folkeskolen. Stillingerne hænger heller ikke ligefrem på træerne i disse tider, men så er gode dyr dælme rådne, for hvad så? Jeg vil jo gerne noget med efterskole, højskole eller noget specialpædagogisk, men de stillinger er der også bare rift om. Og det skal jo være de rette fag, og der er vist også bare langt imellem. Jeg var faktisk på vej ind i en mindre krise over det, for det der med bare at gå og være mor og ikke ha andre hatte at tage på, og ikke ha udsigt til andre hatte... det duer sgu bare heller ikke, vel!

Samtidig er jeg jo på alle planer kreativt tænkende, og det har virkelig sine styrkesider i et job. Men det skal være det rigtige job, og det havde jeg bare svært ved at se for mig, fandtes.

MEN SÅ! Blev jeg kontaktet af højskolen her i byen, og de manglede en underviser i billedfag. HAPS! Den napper jeg! Det er to timer om ugen, og jeg har lige været ovre og snakke med dem idag, og jeg er overbevist om at det LIGE er mig. Ja ja, det er kun to timer, men det bliver ugens højdepunkt!

Nyd dagen!

12 kommentarer:

 1. HURRA KAT hvor er det fedt for dig!!!!
  Jeg er virkelig glad på dine vegne!!! Hvornår starter du?? Nu??
  ...og så håber jeg for dig, at baby-A fortsætter den gode stil ;)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 2. 2 timer er jo også en start... Stort tillykke med det i hvertfald.

  SvarSlet
 3. et kæmpe tillykke katrine - det har du sgu fortjent og det er så ufattelig givende med de dersens frie skoler...ikke noget med opdragelse af andre folks børn, men mennesker som er der fordi de vil....kram og pøj pøj med det...det bliver måske lidt som efterskole igen...;)

  SvarSlet
 4. Hej Kat :-)

  Tillykke med en fuld nats søvn og ny hat ;-)

  Og ja, det er måske "kun" 2 timer, men hvem siger ikke, at det bliver til mere? Det er nu engang nemmere at få noget andet - i dit tilfælde mere - når man allerede er igang indenfor faget.

  K.H June

  SvarSlet
 5. Åh Kat, hvor lyder det dejligt for dig.

  Håber at du snart få flere timer der.. Er der noget bedre end, at mærke KALDET blomstre i en? Altså bortset fra, at blive mor!

  Kh Christina

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt forstå at du er helt ellevild over den mulighed.
  Jeg ville selv elske at arbejde med undervisning i kreative fag. Tillykke med det!

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet. Bliver helt sikkert fantastisk.
  Miss AD

  SvarSlet
 8. Først 8 timer og så 2 timer! Stort tillykke, du har virkelig fortjent det og de elever, der får dig får med garanti en dygtig lærer :)

  Kram

  SvarSlet
 9. Tillykke. Hvem ved hvad der siden kommer af det? Tit er det jo sådan at man starter i et hjørne og så lige pludselig fører det ene det andet med sig og man ender et helt nyt sted som man slet ikke havde planlagt.

  Ntd din dag og din glade energi.

  SvarSlet
 10. JAMEN, for dælen da!! Tillykke, søde Katrine. Sikken nogle heldige elever. Håber at du flasher noget af det du laver med dem?!
  Og ligeså stort tillykke med nattesøvnen. Den har jeg længe undet dig, så skønt at din søn langt om længe også er nået til det punkt!

  Ha' en helt igennem vidunderlig dag med MEGA optur!!
  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Ihhh...stort tillykke med jobbet. Min onkel arbejder også på højskolen (faren til kusinerne du fik nr. på forleden)
  Hils derhenne;o)
  Knus Cille

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!