fredag den 21. januar 2011

Jeg har vundet noget!


 

Indrømmet, det er et par dage siden, der kom post. Indrømmet, jeg er ikke kommet igang. Jeg stod op med Aske kl 1 i nat og har ovet 2x40 minutter siden. Han har, ligesom Jens, lungebetændelse. Jeg synes det er rigtig slemt, når så små mennesker er så syge. Så ja, jeg har desværre ikke fået blogget om min gave, og det er jeg ked af, for jeg blev faktisk rigtig, rigtig glad! Jeg har ikke engang fået sagt tak, og det er jeg rigtig flov over. Men tak! Til Karina, der blogger her.

To børn med lungebetændelse er vist bare for meget for mig. Jens kom heldigvis hjem til sin far, samtidig med at Aske overtog sygdommen. Godt det samme for der er kun en ting mit modrehjerte tåler dårligere end syge børn, og det er syge børn, man må sige nej til. Et grædende barn, man ikke kan gå med, fordi det andet grædende barn kræver én. Det kan jeg ikke bære.

Nyd dagen!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Kære Katrine.

  Dejligt at du blev glad for gevinsten.

  Øv for små børn med lungebetændelse. Det er sgu bare så synd for jer allesammen!
  God bedring, håber du snart får sovet lidt mere...

  Kh
  Karina

  SvarSlet
 2. Åhh føler med dig, har en søn på 1 år, der også har lungebetændelse.. IKKE sjovt. Var også oppe den halve nat, trods pencilin havde han 38.4 i feber...
  Men så med 2 .. puha... rigtig go bedring ;)
  Man går helt i dvale når de er syge..
  Kh. Susan

  SvarSlet
 3. Tak, jeg glæder mig simpelthen sådan til at få gang i de stjerner der!

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!