fredag den 19. november 2010

Julemarkedskage

 

Jeg er sikker på, der rundt om på blog'sene (kom! Hvordan flertalsbøjer man det?!?!) kommer masser af stemningsbilleder, for hold så KÆFT, hvor er det et fedt marked! Der er bare gjort SÅ meget ud af det, og der er så mange skønne ting og ideer. Men hvad vælger sukkergrisen at blogge om? Kager! Mellem vores stand og kaffebaren var hende her Kageslottet.

Farlig nabo! Farlig, farlig nabo! Jeg havde disse 3 med hjem til 3 sultne gribbe, og de var også begejstrede. Ligeså begejstret som mig. Ikke alene er de fantastiske at se på, hun er også sød at snakke med (jep, jeg var henne og snuse en del gange idag!), hun holder til tilpas tæt på mig, til at jeg aldrig behøver bage igen til arrangementer, OG så er hun billig. Prøv lige at kigge forbi den blog, hvis du ikke møder hende i weekenden. Jeg ved ikke, om hun kommer alle dage, ellers er det bare lang næse til mig søndag, hvor jeg igen er at finde i Odense.

Nu skal jeg først holde 3 års fødselsdag for mit elskede barn i morgen. Med besøg af far, farmor, fars kæreste, bedstemor og bedstefar og så nogle veninder og deres børn og mænd. Det bliver hyggeligt, og jeg er rigtig godt tilfreds med gæstelisten. Fordi den er så utraditionel, og fordi jeg ved, det bliver hyggeligt alligevel:)

Nyd dagen!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Åh-ja, de kager er da fuldstændigt fantastiske!
  Jeg nupsede også et par stykker med hjem :)
  Jeg har lagt lidt billeder ind fra igår. Kig her:
  http://madebymama-t.blogspot.com/2010/11/pics-fra-pakhus-16-markedet.html
  Du er med, dejlige dame :)

  TILLYKKE med Jensemand. Vildt at han allerede bliver 3 år! Håber I får en DEJLIG dag.
  Kram T

  SvarSlet
 2. Årh, hvor ser de bare rigtig gode ud!!! Håber altså osse at hun kommer igen i morgen, for så ska jeg da vist osse lige kageshoppe!!
  STORT tillykke med fødselsdagsbarnet - håber at I får alletiders dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Tusinde, tusinde tak for de fine ord om mine kager - det er altid skønt med link love;o)... og IRL snak er jo altid fantastisk hyggeligt.

  Knus Line

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!