lørdag den 20. november 2010

Den trætte mors løsninger!

Midt i al julemarkeds-halløj'et er jeg jo også mor til et barn, der blev 3 idag. Det er en stor dag! Det skal fejres! Men hvad fanden gør en træt mor, når nu alle kræfter er lagt i appetitspringende baby og julesysler? For kage skal der sgu til! Hun springer over, hvor gærdet er allerlavest, for over skal hun sgu!

Jeg burde nok skrive, at opskriften er en familiehemmelighed. Det er den måske også? Jeg går ud fra, familien AMO tager den med i graven...

I aftes kl 23 bagte jeg de sidste øko-bøko-aurion-boller færdige samtidig med jeg *snupti* rørte AMO muffins sammen og smed dem i ovnen. Tal om en segment-krise i den sene nattetime! Jeg må lige fortælle, at jeg i sidste uge i et anfald af Overskudsmor bagte de samme boller med Jens. Proces, I ved. Inddragelse i familiens gøremål. Delagtiggørelse og fanden og hans pumpestok! Jens skulle være med til at bage boller til sin fødselsdag, så han sad og stak hjerter og stjerne ud af dejen. Fino fino, præmie til mig, når der engang skal deles præmiemorspræmier ud. Den bliver så nok inddraget igen, når præmiemorspolitiet opdager, at Overskudsmor blev overmandet af Underskudsmor, som IKKE puttede bollerne i poser, og bare faldt død om, da børnene var puttet. Næste morgen var køkkenet fuldt af stenhårde hjerter og stjerner. Shit, så er gode dyr rådne...  Jeg løj! Jeg fortalte Jens, de var i fryseren, når de i virkeligheden var i skraldespanden. Så i aftes stod den trætte, trætte mor og stak stjerner og hjerter ud af bolledejen, så Jens kunne invitere gæster til hjemmebagte boller.

Og se så lige, hvad samme trætte mor har begået! Snydemuffins med sukkerstads! Det er første gang, jeg pynter noget som helst med andet end konfetti-krymmel og hvid glasur, og JEG synes i al beskedenhed, de er flotte. Gæsterne spiste dem bare ikke, for de syntes, de lignede plastic. HAHAHAHAHAHAHA så meget for min iver!

Men de kommer med på julemarked i morgen i stedet, så kom over til Kunstfabrikken mellem 10 og 14 og få en snydemuffin med sukker på:) Jeg gir!Nårh ja... hvad gør den der Overskuds-Underskudsmor, når 3 årig bryder sammen over, at kagemanden ikke har ben? Ikke i ligestillingens hellige navn, næ han var ikke opmærksom på, at den havde kjole på. Han var bare sur over, at den ikke kunne gå. Hun saver da et hul i kagesvinet, så den får ben. Glad 3 årig:)

Og glad familie. Vi har haft det mest fantastiske selskab bestående af far, mor, mors kæreste, fars kæreste, mormor, morfar, farmor og mors veninde og dennes søn. En sprængfarlig blanding kunne man frygte. Men ikke, når det er mine mennesker, der er tale om. De dejlige mennesker har bare hygget sig og haft det rart sammen. Se, DET er en gave, der er værd, at gi sit skilsmissebarn! Jeg er dybt taknemmelig. Virkelig, i hjertet taknemmelig!

Nyd dagen!

Posted by Picasa

18 kommentarer:

 1. Synes sgu at du kom godt over/igennem alle de forhindringer som du blev stillet overfor! Hatten af for det!!
  Og det er fanden fis'me nogle fine muffins du har fået bixet sammen - Amo eller ej! Nogle gange skal man bare skue en muffin på pynten, eller hvordan nu det var med det ordsprog! :-D
  Fortsat lækker fødselsdag for den 3 årige og resten af familien!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. tillykke med din søn :)

  og det er super heldigt at I alle kan være i stue sammen :)

  det kan vi så ikke her med min mands ex ..det ville blive et cirkus uden lige hvis hun kom ;)

  SvarSlet
 3. hov jeg glemte lige noget .... wow flotte kager !!!!

  SvarSlet
 4. Tillykke med Jens og med, at I alle har formået at holde styr på god opførsel og skilsmisse kontra nye kærester!
  Og så vil jeg gerne lige sig, at i mine øjne er det ikke snyd og bedrag hvis man køber sine boller og kager hos bageren! jeg er sikker på, at ungerne hellere vil have vores samvær og overskud end hjemmebagte boller. Men det er jo også en af mine giga kæpheste :)

  SvarSlet
 5. stort tillykke med jens i dag og hvilket overskud ...pynten er simpelthen fantastisk- så fantastisk at man næsten MÅ forbi pakhuset i morgen :)
  kh

  SvarSlet
 6. Nuuiiiiiii hvor er de flotte de dér kager!!!!
  Tillykke med Jensemand og at dagen er gået super. Vi ses imorgen :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med Jens!

  De har da godt nok også fået hele armen med farvepatronerne de muffins. Det er nok lidt for skrappe sager for speltsegmentet ;)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 8. Tak:) Jens havde simpelthen den bedste dag i lang tid. Han NØD at have gæster. Og ja, kager eller ej... bager-amo-hjemmebagt? Det gør jo i virkeligheden ingen forskel. Som Onkel Anne så klogt siger, så er det overskudet, der gør forskellen. Katten har meget at lære om moderskabet endnu;)

  Nej, de går nok ikke igennem speltsegmentets nåleøje, de kaloriebomber der!

  SvarSlet
 9. Super Mor. Hvor er de fine de muffins.

  Og sikke flot du kom om alle dine forhindringer. Jeg kan godt forstå hvis du er træt nu...

  SvarSlet
 10. Sikke nogle helt igennem lækre muffins! Det kan du da godt finde ud af :-) Og lyder som noget af en dag - men klaret med bravour. Nyd resten af søndag aften.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 11. Det er da nogle super fine muffins, du fik lavet midt mellem alt markeds halløjet. Dem kan du godt være meget stolt af;o)

  Knus fra Line (kageslottet.blogspot.com)

  SvarSlet
 12. Jeg er simpelthen ved at falde om af træthed nu, men det må du, Line, da også være! Jeg så jo dine friskbagte idag:) Nu skal jeg bare lige ha overstået fødselsdag i børnehaven i morgen, og SÅ skal jeg være alene med alle 3 øgler til min yndlingsmandag! Og SÅÅÅÅ skal jeg nok sove!

  SvarSlet
 13. STORT tillykke med ham :)

  Hold fast nogen flotte kager Kat, det er helt vildt.

  SvarSlet
 14. Skønt - og skønt det gik så godt!
  Dejligt at møde dig - endelig!
  Jeg undskylder for min ringe tilstedeværelse i dag, men tømmermændende overmandede mig...
  Håber vi snart ses igen.
  KH C
  Ps. min tømmermændskrop havde konsumeret kagerne uden at blinke med noget - de ser da så lækre ud!

  SvarSlet
 15. Godt gået med det hele!!
  Og sikke fine kager, de er de flotteste jeg længe har set:-)
  Held og lykke med det hele
  Kh Lone - www.kindbynature.dk

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med sønnen og jeg er helt enig i at det er nogle rigtigt flotte kager.
  Jeg synes at det er dejligt befriende at jeg ikke er den eneste der en gang imellem springer over hvor gærdet er lavest.
  Pyt med om alt er lavet fra bunden, jeg tror ikke at det er det som er det vigtigtste for vores børn. De er bare glade for at være sammen med os og jeg kender ingen børn som ikke ville være blevet lykkelige for de flot pyntede kager.

  SvarSlet
 17. Hvor ser det hyggeligt ud.. sikke lækre kager! Tænk at kunne lave sådan nogen.. sikken deko! Tak for din søde hilsen på min blog.. jeg vil rigtig gerne ses og suge til info til mig om slynger.. hvis du gider.. Det kunne være hyggeligt... MVH Christina

  SvarSlet
 18. Hej Kat
  Tak for din kommentar hos mig.
  Jeg glæder mig til at følge med her hos dig. Når jeg en dag får taget mig sammen til en oprydning i retrostofferne skal jeg nok tænke på dig.
  Har du forresten en mailadresse på Pernille?
  Min mailadresse er malenejahn @ gmail . com
  Jeg fik smidt den væk midt i forvirringen.
  Kh. Malene

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!