fredag den 29. oktober 2010

Flyvefærdig

Så blev endnu en taske klar til at flyve fra reden. Håber, den glæder, hvor den kommer frem...

Vi er blevet klippet, mig og min ældste søn. Her ser I en af fordelene ved at ha børn med forskellige mænd. (Der kom jeg så til at fremstille mig selv som temmelig løs på tråden... har altså kun to forskellige fædre at forholde mig til) Ældstebarnets far har samme smag som mig hvad angår hår og tøj til drengen. HURRA for enighed! Er han til at stå for? (Drengen, ikke faren...)Nej, vel!

Ham her er jeg meget meget forelsket i. Det kan man godt forstå, ikke? Han reddede sig et gigantisk blåt mærke i panden, og når jeg alligevel er vågen for at amme om natten og ikke lægger snedige krea-planer, så ligger jeg der i mørket og klukker over det blå mærke. Baby A var i øvrigt ligeså begejstret som mor over eksperimentet.
Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. Dine tasker med uglen er bare så skønne. Har lige et spørgsmål til din pulsvarmere DIY. Hvor meget garn går der ca. til et par i str. small? Er et nøgle nok til et sæt?

  SvarSlet
 2. Tak:) Ja et nøgle bør være nok. Men det kommer jo an på løbelængden af garnet og hvilken nål størrelse, du bruger. Men ellers kan man tit afleveret garn tilbage, hvis det er ubrugt og i banderole.

  SvarSlet
 3. Okay, tak:) ja det er også rigtigt, men havde nemlig noget garn liggende jeg ville bruge hvis det var, men kun en nøgle af hver...Ellers kan jeg jo bare lave dem lidt kortere...

  SvarSlet
 4. Nu er klokken lidt over 24 - så TILLYKKE med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen! Ej, det vidste jeg altså ikke, da jeg skrev tidligere...

  SvarSlet
 6. Og tillykke med dagen herfra igen igen ... er lige kommet til at 'tagge' dig i en lille blog-hygge-leg! Håber at det er ok?? :-D
  Ha' en giga-fantastisk dag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 7. Tak tak:) Jeg er på vej til krea-messen, så det er en fantastisk dag:)

  SvarSlet
 8. skønne rygsække du laver, og så det blå mærke i panden *lol* det var da gennemtænkt da han lavede det stunt :)
  Og et forsinket tillykke med dagen.
  kh Rikke

  SvarSlet
 9. Tak, og ja, det var virkelig gennemtænkt. Især fordi vi skulle ha hele klassen og deres forældre på besøg næste dag:)

  SvarSlet
 10. Tillykke med i går :)

  Hvor er den rygsæk bare FED - OMGGGGGG!!
  Kommer de på shoppen på et tidspunkt mon??

  Og lækre lækre billeder af jer alle <3

  SvarSlet
 11. Tak tak:) Jeg tror ikke umiddelbart de kommer til salg på shoppen, men skriv mig en mail eller noget, så er jeg til at snakke med;) De koster 450 bobs:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!