søndag den 31. oktober 2010

Sy din egen ringslynge!

Sy din egen ringslynge-workshop
(Nyfødt Aske og TRÆT mor med vådt hår. Men slyngen virker!)

Jeg har igen solgt en slynge og igen fået spørgsmålet: er det svært at sy sådan en? Og svaret er simpelt: NEJ! Det er virkelig nemt. Hvis man ved, hvordan man gør;)

Så nu tror jeg altså, jeg kaster mig ud i at lave min første workshop herhjemme. Gennen tiden har jeg oplevet rigtig mange, der gerne ville sy deres egen ringslynge, men ikke havde modet. Både fordi det ser svært ud, men også fordi der jo i sagens natur er et sikkerhedselement i det. Mine slynger er ikke testet i forhold til nogen EU standarder og regulativer, men jeg kan stå inde for sikkerheden i dem, hvis de bruges korrekt. En ringslynge er en genial barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave... ja sjældent har man givet gaver, der i den grad glæder.

En ringslynge kan bruges fra nyfødt, til barnet er ca. 4 år!

Det er min aller allerførste workshop, så jeg kommer nok til at føle mig lidt frem mht. strukturen i projektet. Men selve det at sy sådan en fætter, dét har jeg tjek på.

Workshoppen bliver en lørdag i januar, jeg kommer med en dato lige om straks, når jeg ved, hvornår jeg ikke har mine stor børn hjemme. Der er plads til 4 deltagere, og man må gerne have sit lille barn med. Vi kan jo skiftes til at kigge lidt efter poderne, og jeg har masser af legetøj, de må låne. Workshoppen er inklusiv frokost og alt det kaffe, du kan holde i dig. Du når helt sikkert at sy en enkelt slynge (hvis dit barn ikke kræver din fulde opmærksomhed!) men kan sikkert også nå at sy to. Dagen starter kl. 9.30 og slutter senest kl. 16. Måske før, hvis vi bliver hurtigt færdige.

Pris: 500 kr, plus 50 kr pr. sæt slyngeringe.

Du skal medbringe:

En symaskine, du kan betjene. Husk en ekstra nål HVIS nu... Medbring også de forskellige trykfødder, du har.

2,5 m lagenlærred (nyt, ikke et gammelt lagen) Heraf kan blive 2 slynger, så har du en at gi væk:)

10 m kantebånd i en farve, du synes passer til lærredet, men som IKKE er helt den samme. 20 m, hvis du ønsker at sy to slynger.

Tråd, der passer til dit projekt

I alt 45 cm stof til pynten på halen. Stoffet skal være min. 70 cm bredt. Mine slynger er med patchwork-striber på halen, du er velkommen til at lade dig inspirere. I alt 90 cm, hvis du ønsker at sy to slynger.

På workshoppen får du:

Alle mine tips og tricks til, hvordan du nemt og flot syr en ringslynge.

De mål, jeg er nået frem til, er optimale for en ringslynge. Både på slyngen, men også på halepynten.

Slyngeringe. Du skal bare i god tid fortælle hvilken farve, du ønsker, så bestiller jeg dem, så de er klar til workshoppen. Fortæl mig, hvis du skal bruge 2 sæt ringe. (Ringene er de originale slyngeringe, der er testet i alle ender og kanter.)

Frokost og kaffe.

Kyndig vejledning i brug af slyngen.

Hvis du har lyst til at deltage, så send mig en mail på:
katrine_nordestgaard(@)hotmail(.)com


Kig forbi min shop http://www.soesterlystig.dk/ for inspiration.

Spørgsmål? Kom med dem!


5 kommentarer:

 1. Ejj hvor lyder det bare fedt.... HVis ikke det var fordi J var så gammel, så ville jeg helt sikkert være med...

  Tror lige jeg reklamerer for det gode initiativ på min egen blog...

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 2. Hey, du får ikke tæv, hvis du vifter ideen på sb;)

  KH
  Kat

  SvarSlet
 3. Flot slynge! Og ualmindeligt lækker nyfødt drengebebs!

  SvarSlet
 4. hejsa
  Faldt af ny vej lige over din blog- fantastisk hyggelig verden som jeg med smil på læben har skyndt mig at tilmelde mig som fast læser af..kan ikke helt se om det er et gammelt indlæg dette her...men vil bare - rigtig gerne sige..at bliver kurset til noget..så vil jeg rigitg rigtig gerne være med:O)
  ...
  krydser fingre- giv lyd-
  Rikke

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!