onsdag den 28. september 2011

Lortesommer!

Nå, der faldt jeg sgudda vist af blog-vognen!

Hvordan kommer man igang igen? Tjo, man ku jo starte med at fortælle, HVORFOR damen har været så tavs... Det har hun, fordi der har været kaos i det lille hjem hen over sommeren. På det økonomiske plan skete det, der bare ikke måtte og kunne ske: Carsten blev fyret på grund af nedskæringer. Han er en cool mand, der har taget det rigtig fint, men uanset hvem man er, så vil det nok æde et lille stykke af én, mon ikke?

Jeg har simpelthen følt mig så snydt af karma over det her.
To gange i mit liv har jeg trukket voksenhatten uklædeligt langt ned over drømmen i øjnene og truffet de fornuftige beslutninger:

Da jeg valgte læreruddannelsen var det ikke en karrieredrøm, der gik i opfyldelse, men ligeså meget et valg af levevej, hvor man ikke sådan lige ricikerede fyring.
Og da vi købte Parcelhuset. Ikke en bohemes drømmebolig, vel? Nej, igen et fornuftigt, økonomisk velovervejet valg. Her kunne vi nemlig bo, skulle det utænkelige ske, at en af os mistede jobbet.

Og hvad sker der så? Karma bider os lige i måsen! BAM! Begge arbejdsløse! Hvad fanden sker der lige for det?Kæft, hvor har jeg grædt og skældt ud! Nej, nej, der er ikke nogen, der er hverken syge eller døde, men nogen gange skal der heller ikke helt så meget til, før ens liv vakler. Vi stod faktisk til at blive hjemløse indenfor en uoverskuelig periode, hvis ikke en af os fandt noget.

Det satte en mindre lavine igang af undeskud og skænderier, kan jeg ligeså godt melde, så den usmukke sandhed er, at vi har brugt sommeren på at beslutte os for ikke at kaste håndklædet i ringen og gå fra hinanden. Stormen er redet af, Carsten har fundet et vikariat og jeg kører på med Søster Lystig, når min jobsøgning tillader det. Men helt ærligt? Det har været en LORTESOMMER! Og derfor har jeg ikke blogget. Jeg ville være så ærgerlig over at komme til at skrive et indlæg, der var liiiige lidt for privat. Personligt; fjong! Privat; nej tak.

Men her har I mig altså tilbage, jeg regner med at ha fået så meget overskud nu, at jeg tager bloggen op igen og at I vil høre meget mere fra mig i nærmeste tid. Om ikke andet, så med gode nyheder som denne:

Søster Lystig forhandles nu også i Ringe. Kig ind til Smykketræet og find fine ringe, ørestikker i vintagestyle og lækre viklearmbånd i læder.

4 kommentarer:

 1. Jeg er en af dem som har tænkt på dig.

  Nogle mennesker skal bare ikke have det for let, eller komme let til nogetsomhelst. Det må være dem der indeholder noget helt særlig og med ekstra brede skuldre.

  SvarSlet
 2. Jeg har også tænkt på dig - og savnet din blog. Det er dejligt at have dig tilbage. Og jeg håber virkelig, at I kan få det til at løbe rundt - økonomisk og følelsesmæssigt. Det er en frygtelig usikker tid, vi lever i, og det er ikke altid nemt. Jeg er ligesom du lærer, dog er jeg så heldig at have et job pt - men kun et vikariat. Jeg frygter også fremtiden. Man skal være glad for det, man har.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Øv bøv!!! Vi har stået i samme situation, og NØJ hvor er det bare hårdt!! Både for parforholdet, økonomisk, men også at høre andre sige: hvorfor finder du ikke bare et job??? øhh jo, hvis de hang på træerne ville det nok havde været lidt nemmer at finde et, men det gør de altså bare ikke!!! Så jeg sender en bekendt medfølende tanke til jer, jeg ved hvor hårdt det er!!! Men dejligt du tilbage, glæder mig til at læse med.

  kh Kristiane

  SvarSlet
 4. Årh! Er ganske overvældet over, at der er nogen, der har tænkt på mig!!! 1000 tak, det varmer mere, end I aner:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!