lørdag den 30. juli 2011

Som skulderklap til mig selv

Verdens Sødeste Mor kruset fik jeg i sin tid af min x i morsdagsgave. Jeg kan ligeså godt indrømme det: jeg er en sucker for Mors Dag og for alt der står Verdens Sødeste Mor på.
Det er mu ikke fordi jeg ellers dyrker den dårlige smag. I al sin grimhed er det fordi jeg dagligt knalder mig selv et par over hvor dårlig en mor, jeg er.
For real, der har været tavshed her på bloggen længe, fordi jeg virkelig ikke har haft noget pænt at sige om noget som helst, og da slet ikke om mig selv. Jeg skal nok tage mod til mig og fortælle lidt om det. Tror jeg. Men for nu vil jeg bare fortælle, at jeg for første gang i evigheder drikker kaffe af min smagløse kop, fordi jeg er tilfreds med dagens indsats på mor-fronten.
Når det nu ikke er velanset at nappe sig en snaps, så plejer jeg at drikke kaffe af den kop for at stive mig af. Men Ikke idag.
Ikke idag.
Published with Blogger-droid v1.7.1

4 kommentarer:

 1. I know the feeling!
  Har haft en absolut fucking l....-dag!
  (heldigvis sluttede den helt perfekt med venner på terrassen og 6 glade børn)
  MEN
  ...har ryddet op og gjort rent på datterens værelse i dag SAMMEN med datteren. Vi "slog hinanden ihjel" mindst 40 gange inden vi blev færdige....
  Ufatteligt så dårlig en mor jeg følte mig!

  SvarSlet
 2. ...og ps: jeg har også det usmagelige røde krus *griner højt* måske jeg skulle finde det frem!!?

  SvarSlet
 3. Hey Kat
  Dejligt at "se" dig igen:)
  Hvis du er ved at gå ud af dit gode skind af alting og ingenting og trænger til lidt luft under vingerne, tager jeg på Kulturmaskinen to dage i den kommende uge -en dag på Ler-værkstedet(skal sgu have prøvet det der porcelænsler af) og en dag på Medieværkstedet(noget med noget billede-redigering som skal trykkes på stof)..... Og så har jeg jo en bagemaskine der er begyndt at savne sit hjem:)
  Knus Pernille

  SvarSlet
 4. Kære Kat

  Kender alt for godt følelsen af ikke at være en god mor. Banker også mig selv i hovedet dagligt over det. Mon det gør mig en bedre mor? Helt sikkert ikke. Og hvis jeg kunne lade være, ville jeg. Det er bare fordi, vi er så fucking reflekterede, os mødre i denne generation. Og vi vil så gerne være det hele for alle - og måske glemmer vi os selv i det. Den anden dag, da jeg fortalte en om følelsen af ikke at være en god mor, sagde vedkommende til mig: "Du er godt nok hård ved dig selv". Og det har hun så sandelig ret i. Uden at kende dig særlig godt: Jeg tror også, du er hård ved dig selv, og jeg er ret sikker på, at du er en fantastisk mor.

  KH
  Anna

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!