fredag den 8. juli 2011

Romantik tak!

Oh lykke. Min svigermor har sendt os i biografen og vi har siddet i mørket. Min kæreste sådan ovre i sit sæde, jeg halvvejs ovre hos ham på den ene halsbrækkende fisketur efter den anden. Første akrobatiske forsøg gik på at placere mig, så han blev fristet til at lægge armen om mig. Han gjorde et pligtskyldigt forsøg men blev vist træt i armen.

Således var vi igennem den ene kombination efter den anden, alle med samme tema: damen fisker efter anerkendelse gennem kærtegn og herren holder lidt fraværende i hånd.

Jeg øver mig med alt hvad jeg har at give i at acceptere, at vi er forskellige også på det punkt. Jeg prøver at undlade at lave for mange Maude'r (gå smækfornærmet i seng) og det meste af tiden går det nogenlunde. Men det ændrer ikke på fakta: jeg har i hvert fald dobbelt så meget behov for kærtegn som han. På en god dag. Virkelig god dag.

Faktisk ender det oftere end godt er i en Maude af den ene eller anden slags. Som for eksempel dengang vi havde toårsdag for tre måneder siden. Jeg havde sat snydeskaftet op efter noget seriøs romantik og Carsten, der er mere praktisk anlagt foreslog, vi kørte i Bilka og fik købt det drivhus.

Allerede på parkeringspladsen ku jeg godt mærke, jeg havde været lige kæk nok med min accept af planen. Men på den anden side ku det måske blive romantisk nok at planlægge fælles drivhus. Sådan et drivhus er jo perfekt til et stille glas køligt hvidvin, når nøglerne er puttet. Åh skat så kan vi sidde der og drømme os ind i fremtiden mens det bliver mørkt og stjernerne kommer frem.

Mig i røven! Han ville sgudda bare ha agurker. Og tomater.

Den famøse Bilkatur endte med at vi blev så uvenner ... Ok... Om igen... At jeg blev så rasende, at han var flov over at være i offentlighed, og vi tog hjem.

Som altid, når jeg er rigtig gal på the man of my dream, så dækker det over at jeg er såret. Såret og ked af det.

Den stakkels mand har jo i virkeligheden ikke gjort andet end at være så romantisk som han har behov for. Men hvor efterlader det mig? Det efterlader mig altid lidt halctom og tørstende efter mere. Neger vil ha neger som man siger.

Han elsker mig, Det er jeg ikke i tvivl om, men vi har virkeligt forskellige behov for fysisk nærkontakt. Mit behov er ikke mere rigtigt end hans, det er jeg klar over, og idag har jeg været god i biografen. Kun en enkelt gang fik jeg et sug af afvisning i må
Ven. Og jeg sagde ikke noget!
Published with Blogger-droid v1.7.1

5 kommentarer:

 1. Åh Kat det går lige i maven, for jeg kender fornemmelsen. Og du har ret, det er ingens skyld, men det gør jo ikke behovet mindre. Og på en eller anden måde har det fået mig til at føle mig forkert mange gange!

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg kender det. Du beskriver det så godt. Det er bare ikke helt det samme, når man skal bede om den der romantik, man ville jo så gerne, at den bare kom af sig selv. Men når den så kommer af sig selv og helt uventet, så slår det jo bare benene endnu mere væk under en...

  SvarSlet
 3. Tilslutter mig koret og sukker: Ååh, hvor jeg kender det og sikke fint du beskriver de følelser! KH Ulla

  SvarSlet
 4. Ja kvinder og mænd er squ forskellige ofte også på det romantiske område. Hvis mændene bare var lidt mere bevidste om, hvor mange hurtige points de kunne score på det område, ved bare engang imellem at opfylde kvindens romantiske følelser, så ville livet været lettere for mange mænd :)


  Sommerhilsen

  Lauge
  http://www.mobilreparationer.dk

  SvarSlet
 5. h<ahaha neger vil ha neger :p ??
  uha min eks var altså også meget forsigtig med at dele kærtegn ud!
  jeg tænker at du skal sige til ham" skat, når vi nu skal i biffen i aften - så vil jeg gerne have at du giver den hele armen. OGså selvom du ikke syns det er skide fedt.! men for min skyld, jeg har virkeligt behov for at mærke dig."

  og så se hvordan han reagerer på det:)

  min nuværende kæreste er en lige så stor putteørv som eg selv er..!!! det er så dejligt :)

  håber hann kan give lidt mere, omend ikke andet så på mærke dage :)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!