søndag den 5. juni 2011

Søster Lystig findes endnu


Amiobutikken er lukket ned for en stund, i hvert fald til jeg finder ud af hvordan den skal leve videre. Men jeg makker stadig for jeg kan slet ikke lade farverne være:-)
I har bare ikke rigtig set noget, for jeg kan ikke finde tiden til at tage billeder, overføre og redigere og håbe at blogger ikke fucker med mig, når de skal lægges ind. Ja ja vejen til helvede er roligt med dårlige undskyldninger...

Men her er altså de sidste, jeg har lavet. Vældig sommerlige og farvefine, hvis jeg selv skal søge det. Og så har jeg fundet en billedredigerings app som jeg kan finde ud af, så nu må I se:-)
Jeg blev simpelthen så træt af at se på mine egne blogbilleder, der var mørke og ubeskårede og triste. Men nu, de damer! Nu bliver I vold spammet med mine billeder:-) hvad siger I? går det an? Billedet altså? Er det af en sådan kvalitet, at man gider læse med?
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 kommentarer:

  1. Altså, siden du nu spørger: billedet er fint, men for mig meget gerne STØRRE! Scream it out loud, momma ;o)

    SvarSlet
  2. Fine smykker - men på min skærm er billedet lidt utydeligt. Det virker nærmest som om det er et lille billede, der er forstørret (for) kraftigt op.

    SvarSlet
  3. arhmen hvad sker der! igår lure jeg lige netop få lov at gøre billedet stort og se hvor oldnordisk opløsningen er. og så var det slut, så sendte blogger mig i kredsløb igen og igen. bliver snart godt sur! nu får vi se om jeg må kommentere fra mobilen...

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!