mandag den 20. juni 2011

Goddau jeg hedder Søster Lystig og jeg har et godt tilbud til dig!

Rimelig meget oppe at køre over sidste uges succes - ikke med jobsamtalen - men med at tage til Svendborg med min lille kuffert og sælge mine smykker, tænker jeg nu, at konceptet kan udvides. Verdensherredømmet venter....? eller... noget...

Aj, spøg til side, så vil jeg rigtig rigtig gerne ud i flere butikker. Jeg har jo faktisk kommisionsaftaler i fire forretninger nu, og forhandler i tre, så... jeg tør godt ligeså stille begynde at tro på det. (Og det ER clearet med a-kasse, inden I undrer jer;))

Vil du hjælpe mig? Mod betaling, naturligvis! Jeg  har (som sædvanligt, når jeg får en god ide, der skal deles på bloggen) ikke heeeelt tænkt tanken til ende, men jeg ku se i Svendborg, at det kommer til at tage mig rigtig lang tid, hvis jeg skal ud i alle større byer i Danmark og vise frem på må og få. Jeg gik forgæves mange gange, og i rigtig mange butikker gik jeg igen uden at have spurgt mig for, fordi det slet ikke var min målgruppe. Min tanke er nu, at det er DIG, der kender DIN by. Du ved, hvilken lækker lille butik, der ku sælge mine ting. Hvis nu du lige stikker hovedet ind og forhører dig, om de er interesserede i håndlavede, dansk designede smykker, så er både du og jeg jo godt igang. Hvis nu du skaffer mig en kunde, så forærer jeg dig nogle smykker som tak. Hvad siger I? Langt ude? Ukonventionelt? Ja, helt sikkert, men for at sige det som det er, så er det NU, der skal ske noget i Casa Patchwork, hvis det hele skal hænge sammen økonomisk.

Hvis du skaffer mig en kunde, så er der for 500 kr Søster Lystig smykker på vej til dig! Ikke dårligt, hva! Fortæl endelig gerne alle veninder om ideen, måske de kender en god forretning, der også skal forhandle Søster Lystig? I starten af næste uge er mit varekatalog færdigt, og så kan du komme afsted, men du kan jo allerede nu lægge hovedet i blød over, hvilke små listige steder, der ku være Søster Lystig-forhandler. Det er for dyrt for mig at have ting i kommision flere steder (udgiften ligger jo hos mig til varerne er solgt) så jeg er mest interesseret i at forretningerne køber tingene af mig og sælger dem.

Kontakt mig gerne, hvis der er spørgsmål, eller svar her i tråden. Jeg kan bare sjældent komme til at kommentere selv (#"¤%¤)

katrine_nordestgaard@hotmail.com


Jeg knokler for at få lavet et varekatalog, det bør være færdigt i weekenden. Det kan jeg sende til forretningerne, og så slipper du ud af dealen igen.

3 kommentarer:

 1. Hej Katrine

  Jeg har et rigtig godt bud på en butik, så du må meget gerne sende mig et varekatalog.

  Dejligt at du har succes med at finde forhandlere af dine fine smykker.

  - Ditte Marie (d_thejsen@hotmail.com)

  SvarSlet
 2. Hej Katrine
  Jeg kunne også godt forestille mig en butik eller to i Aalborg, der kunne være interesseret. Min mail er kristinehamilton10(@)gmail.com.
  Super fine fine ting du laver:-)
  Mange hilsener fra Kristine

  SvarSlet
 3. Årh hvor er det fedt!

  Jeg har brygget et produktkatalog sammen. En bette sag på 28 sider, såmænd:) Jeg kan bare ikke vedhæfte den som fil, men I får lige en mail.

  Jeg er SÅ spændt på, om det fører til salg:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!