søndag den 1. maj 2011

akut ungdoms misundelse

Fredag eftermiddag. Sol. Park. Forår. Musik. Kærester.
Normalt giver jeg mig ikke af med at være misundelig, men i fredags ramte det mig alligevel. Helt uventet, men jeg var i Odense med højskolen for at lave lidt reklame på Højskolens Dag, og midt i solskin og de unge mennesker kom det til mig: jeg ville gi min højre arm for en fredag eftermiddag for 10 år siden. Sådan en hvor planerne lagde sig selv hen ad vejen. Hvor man bare drak øl i solen uden at tænke på i morgen. På arbejdsløshed. På at nå aftensmaden inden Disneysjov. På pottetræning og dagpenge og vuggestuestart og ørevoks og deleordninger og samsovning. Min højre arm for en enkelt fredag, med øl i solen. Uden andet i hovedet end øl og sol og måske en at kysse med, der i solen.
Published with Blogger-droid v1.6.8

7 kommentarer:

 1. Sådan en dag havde jeg i fredags. Det bøder jeg for endnu. Jeg er fanme for gammel til at drikke mig fuld! :D

  SvarSlet
 2. og for at gnide salt i sået( vi var uforvaren kommet cirkuset i gågaden fredag aften..vi skulla bare havde en hurtig pizza) nå men altså oven i sådan en fredag aften.. var der temalørdag i går om 90ernes musik... nå men pt har vi også lige haft 14 dages ferie... så jeg er ved at kaste op over at være påpåpå heletiden.. så giv mig dog fri.

  SvarSlet
 3. Sådan har jeg det ca. hver fredag!!! Vi bor lige over for verdens hyggeligste cafe/bar midt i Århus, og hver sommer når de rykker sofaerne ud på fortovet, og drikker kolde fadøl hele aftenen i solskinet, så står jeg i mit vindue (på skyggesiden, of course) og er herre bitter....
  Forsøger at åbne vinduet, drikke lidt kølig hvidvin og se ud som om jeg er med i festen. Lige indtil der er en i baggrunden der råber MOAR - LORT I BLEEN. Realitycheck!


  (Og ikke at jeg har lyst til at bytte, sådan rigtigt, men som du skriver - bare en enkelt fredag!)

  SvarSlet
 4. Åh ja... hvem bliver ikke ramt af den slags dage... et drømmedrys af frihed... "Gamle dage" trækker altid lidt i én, når solen skinner og musikken spiller :-)
  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Jeg er ældre end de fleste i Blogland, så mine børn kan klare sig selv, når vi slår et festligt hul en fredag.
  Til gengæld går der flere dage før efterveerne har fortaget sig helt.

  Men sjovt er det nu stadig!!! Forrygende sjovt!

  SvarSlet
 6. Den rammer også mig engang imellem. Og ret hårdt vil jeg sige. Voksenlivet kan godt tynge lidt engang imellem.

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!