lørdag den 30. april 2011

Piet van Deurs quizzen hvad er dette:

Ja, det er en saks, men kan nogen forklare funktionen? Jeg sidder i bilen og hækler (og nyder mit nye hækle pennalhus) og undrer mig behørigt over denne saks. Skæret går ikke helt ned, hvilket er pænt irriterende. Til gengæld er der en Skrue, som man kan... Tadaaaa skrue på. Hvis man gør det, så kan saksen ikke klippe helt sammen. Tilbage sidder jeg og undrer mig. Hvorfor??? Hvad er den dybere mening med dette. Åh find jeres indre Piet frem og hjælp mig med at få løst mysteriet så jeg kan sove i nat.
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 kommentarer:

 1. jeg er ikke helt sikker men det ligner en broderi saks funktioner kender jeg ikke helt men jeg har set sådan en før ... den kan bruges uden at skulle bruge klippe funktionen !!!!

  SvarSlet
 2. Jeg følger med, for lige præcist sådan en saks sidder jeg også med i hånden... :)
  God weekend, Kat!
  T

  SvarSlet
 3. AHA!Nu fandt jeg ud af det! Af uvisse årsager vidste begge mine forældre, at det er en KNAPHULSSAKS! At skæret ikke går helt ned, betyder, at den kan klippe et lille hul i stoffet, hvor knaphullet skal være. Skruen gør jo, som jeg også havde regnet ud (teknisk snilde!) at saksen ikke klipper hele vejen. Dvs. man kan klippe små huller til små knaphuller. Smart dims. Ubrugelig, når man har en symaskine, der kan sy knaphuller. Men sej at have, når man interesserer sig for håndarbejdsdimser. Og ikke mindst: jeg kan få min nattesøvn igen og behøver ikke ligge søvnløs hele og halve nætter og spekulere.

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!