onsdag den 23. marts 2011

Til et lille menneske
Jeg er blevet bedt om at lave disse af det lille menneskes forældre. Nu håber jeg bare, de kan li dem, og at han kommer til at sidde trygt og godt hos dem i mine slynger. Det er næsten det bedste ved at lave slynger til andre. Det er en pakke kærlighed, man laver til fremmede mennesker:)


Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. De er super fine. Hvad tager du for dem og hvor længe kan ungerne sidde i dem??

  SvarSlet
 2. Hej Tanja:)

  Jeg tager lige nu 900 for den brune og 600 for den blå, men priserne ændres snart.

  De kan sidde i den brune fra de kan sidde selv, og til du ikke gider mere:) Jeg gider stadig bære min dreng på 3½ i den <3

  Den blå kan de sidde i lidt før, der er lidt bedre støtte til hovedet, og hvor længe? Tja, vel egentlig lige så længe.

  SvarSlet
 3. Okay, jeg ved at jeg spørger dumt, men får man ikke mega ondt i ryggen af at bære rundt på stort barn? Jeg har en ringslynge som jeg aldrig har brugt, jeg ku ikk rigtig finde ud af det og gav hurtigt op, så nu overvejer jeg sådan en bæresele/mai tai (eller hvad de nu kaldes) men jeg er ikk så høj, så jeg er bange for at jeg får ondt i ryggen efter kort tid...gør du ikk det, eller er de så fantastiske at de støtter de korrekte steder og derfor ikke giver så store problemer? Min datter er 12 mdr.

  SvarSlet
 4. Det er absolut ikke dumt! Jeg kan med lethed bære begge mine sønner, jeg har flere gang hentet Jens på 3½ i børnehaven og haft ham på ryggen hjem, og vi har vel et par km at gå. Jeg bliver øm, men får ikke ondt, af sådan en tur. Jeg bruger den mest til små korte ture, eller når han bliver for træt til selv at gå. OG fordi det er SÅ hyggeligt, og instant giver tryghed og nærhed.

  Med en meitai, kan du bære dit barn forholdsvist højt oppe på ryggen, hvilket giver et godt tyngdepunkt. Ligesom en tung rygsæk, der lastes bedst med det tungeste øverst. Barnet er så tæt på dig, at jeres tyngdepunkt bliver det samme.

  Men jeg kan jo ikke LOVE dig, at det er noget for dig, jeg har bare selv været rigtig rigtig glad for mine. Jeg oplever, at jeg sgu tit ender med at bære dem i armene, og så er det under alle omstændigheder bedre at bære i en slynge. Om man er til de lange ture er vist en smagssag.

  Var det svar nok, ellers spørg endelig igen.

  SvarSlet
 5. Mange tak for dit svar. Ååhh det er en svær beslutning. Jeg har faktisk også en baby björn bæresele som jeg stort set ikke har brugt...og så den der ringslynge som heller ikke er brugt. Det er jo mange penge jeg får brugt, ved at fortsætte med at købe diverse bære-slynger/seler i håb om at jeg får den brugt. Jeg må lige tænke over det, men endnu engang mange tak for svar :)

  SvarSlet
 6. Ja selv tak da:) Ringslyngen kan du helt sikkert sælge igen, hvis du ikke bruger den. Men du kan altså også få en sød slyngel til at hjælpe dig med at bruge den. Har du været omkring www.slyngebarn.dk? her er der nemlig et hav af folk, der er mere end villige til at hjælpe dig igang. Både med ringslynge og med en mei tai eller vikletai. Babybjørnen får du nok ikke så meget hjælp til derinde;)

  SvarSlet
 7. det var en dejlig gul farve der er på den brune. :)

  SvarSlet
 8. Tak Kat...var lige et smut forbi slyngebarn.dk. Kunne godt ha brugt lidt hjælp da vera var spæd, men en ringslynge kan vel også bruges nu, selvom vera er over et år. Jeg må tage kontakt med en derinde som bor tæt på mig. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 9. Ja, man skal altså ha lidt vejledning, før slynger bliver en succes. Men SÅ er de til gengæld heller ikke til at undvære. Du kan snildt bruge ringslyngen til en på et år. For at gøre dig endnu mere forvirret, så har jeg næsten været gladest for min onbu (sådan en ryg-slynge med ringe i stedet for de nederste stropper). Der er ikke så meget stof at fægte med, den er zooom hurtig, den er til rygbærine = begge arme fri. Whats nok to like:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!