fredag den 18. marts 2011

Modent! Meget modent!

Hej, jeg hedder Katrine, jeg er 34 år gammel, mor til to, bonusmor til en, gift og skilt, hus- og bilejer, firma-ejer, weber-grill-ejer og en masse andet voksent. Idag har jeg hylet over en blanket, jeg ikke kunne finde ud af at udfylde. There! Kom med edderkopper i spande, jeg skal nok klare dem, men rudekuverter og blanketter og telefonsamtaler med instanser. Jeg kan det ikke! Jeg er lige blevet arbejdsløs (barsel slut) og den første prøve, man skal bestå er at udfylde en mængde papirer og sende dem til rette instans. Og jeg KAN bare ikke finde ud af det! Kommer der for helvede ikke snart en voksen?

4 kommentarer:

 1. Kender dine følelser alt for godt. Står lidt i samme situation som dig. Bortset fra jeg bestemt ville dø hvis jeg skulle have en spand med edderkoppe. Mist ikke modet :-)

  SvarSlet
 2. Særdeles velskrevet indlæg!
  Helle.

  SvarSlet
 3. Jeg tuder altså også frustrationstuderi over uforståelige skemaer fra SKAT og lignende instanser.
  Kan vi ikke blive enige om, at det er helt ok adfærd?
  Knus
  Mette (tude)Marie

  SvarSlet
 4. OMG! Det er SÅ uigennemskueligt! Jeg tror, jeg ringede 20 gange til a-kassen, jobcenter mm for at finde ud af, hvad jeg skulle svare til de spørgsmål, som ikke rigtig var relevante for min situation. Til sidst var de vist lidt trætte af mig, men så kan de måske lære at lave nogle skemaer, som giver mening.

  I øvrigt blev jeg også fortørnet over den generelle tone, der er i skrivelser fra aktiveringsindstanser. Hvorfor er de formuleret så fuldt af mistillid? Jeg har ikke tænkt mig at snyde!

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!