fredag den 18. marts 2011

Bureaukratisk set-back!

Øv suresen! Jeg har lige talt med policen, og selvom der ikke er tale om en indsamling, så skal jeg have tilladelse til at... hvad? Opfordre folk til at kreere og sælge og sende overskudet videre? Det må være sådan. Men da jeg ikke er en forening eller en bevægelse, så skal der være 3 personer, der står for det, OG jeg skal ha en seperat konto, der er oprettet til formålet. Arhmen! Hvor tåbeligt er det?

Nå, men jeg knokler på! I morgen får jeg de sidste dele til mine smykker, og dem har jeg altså tænkt mig att sælge og donere overskud af, polititilladelse eller ej. Så hold jer, og dankortet parat!

Når jeg lige har raset færdigt, så går jeg igang med at få tilladelsen, så... er der et par stykker, der vil være med til at være dem, der står på papiret? Det er et spørgsmål om navn, adresse og cpr. nr.

Somom det ikke var nok, så kom pakkeposten idag, og så på pakken, og konstaterede, at han ikke måtte udlevere den alligevel, fordi der var told på. Ja tak! Det ved jeg godt, gi mig nu den pakke! Jeg skal nok betale... Men nej... Øvs!7 kommentarer:

 1. Sikke noget bøvl - det kan da tage modet fra enhver.

  Du kan sagtens skrive mig på, Katrine.

  Knus Line

  SvarSlet
 2. Hej Katrine :-)

  Du skal ikke have tilladelse til en indsamling, hvis værdien er "ringe"...

  Så hvis du kun opfordrer til, at folk donere overskuddet fra deres ting, og ikke samler pengene ét sted, men istedet lader folk indbetale direkte til den organisation det nu drejer sig om, så er der ingen problemer.

  Du kan jo stadig sige til folk, at hvis de sender en kopi af indbetalingen, så regner du sammen hvor meget der er givet ialt, og lister dem op som har doneret ;-)

  Men bare en ide :-)

  Godt initiativ!

  SvarSlet
 3. June, du har lige reddet en ellers virkelig træls dag! TAK!

  Line tak, jeg holder dig i baghovedet (hedder de det?) hvis det bliver aktuelt alligevel.

  SvarSlet
 4. Perfekt! (mht. Junes besked)

  Og ellers skriver du også bare mig på! Vi kan altid mailes ved ang. oplysninger!

  SvarSlet
 5. Godt initiativ Katrine, dejligt at nogen GØR noget!

  SvarSlet
 6. Selv tak, Kat....Det var da virkelig så lidt :-)

  Og apropos Japan...i denne uge har der været "Skille ad uge" på min søns skole. De har skildt alt muligt ad, og lavet nye ting....min søn havde lavet en robot..."Guld-øje" på 9 år :-)

  Man kunne så købe tingene for 20 kr. stykket, og pengene ville gå til midlertidige skoler i japan. Sølle 950 kr. kan de lave sådan en for!

  (Og nu er min knægt ADHD´er og skal absolut ikke have noget inden for døren, som han ikke selv har bestemt...så vi legede at vi købte 5 ting *G*)

  Og det er alt jeg bidrager med i denne omgang. Støtter ellers virkelig gerne initiativer som dit, men står over denne gang.

  Glæder mig til at se dig på markedet i maj!

  SvarSlet
 7. Godt, at der er kommet en løsning på det! Jeg går straks i gang med en japansk skaldepande, som kommer til salg til fordel for indsamlingen.

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!