onsdag den 16. marts 2011

Danes crafting for Japan


Nogen, der vil være med?

Planen er som følger: jeg laver nogle smykker, disse sælges KUN som hjælp til Japan. Det er en limitid edition, og når indsamlingen er slut, så er der ikke flere af disse smykker at få.

Designmæssigt tager jeg udgangspunkt i det smukke japanske flag, men hvis du har lyst til at være med, så er der jo frit slag i den kreative bolledej.

Jeg kontakter Amio, og hører om de på nogen måde er interesseret i at være med. I hører nærmere, hvis de er.

Jeg sad oppe den halve nat og tænkte og designede og har bestilt materialer hjem fra Letland, så nu skal de bare se efter at komme, så jeg kan komme igang.

Jeg ku godt bruge noget hjælp, hvis nogen er interesserede? Om ikke andet, så smid et link til aaaaalle I kender på Facebook, når det hele er klart.

Hvis ikke, der er andre gode forslag, kommer overskudet til at gå til Røde Kors' indsamling. De må være nogen af dem, der har styr på det.

For my foreign students and others from outside of Denmark: you're more than welcome to contribute, so don't mind the name:)


13 kommentarer:

 1. super ide, jeg tænkte det samme. Jeg er helt sikkert med på at producerer noget, som går til det meget vigtige formål. Og jeg kan garanteret få en masse andre krea-kvinder med til at lave noget til projektet.

  SvarSlet
 2. Super super fedt!!! Jeg arbejder videre i ideerne idag, jeg skal mødes med Kunstfabrikken idag, så hører jeg lige, om nogen er med på noget:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en super god idé - Jeg har ikke lige nogen ideer til noget jeg selv kunne lave og sælge, og har heller ikke et sted at sælge det.

  Men hvis jeg finder på noget kunne jeg måske bare sende det til dig?

  Jeg vil meget gerne linke til dig fra min blog.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 4. Det lyder som en kanon ide. Har heller ikke lige nogen ide, men vil sætte min hjerne i tænkeboks, og følger med her på siden. Så håber jeg, at jeg kan tilbyde min hjælp på en eller anden måde ;O)
  KH. Susan

  SvarSlet
 5. Lyder som en super god ide. Naturligvis vil der være et link til dig på min side når det hele er klar

  SvarSlet
 6. Hej Katrine,

  Fantastisk idé. Jeg kan desværre ikke producere kager og sende med posten - tror ikke lige det er indenfor post danmarks kernekompetence. Men hvis du har brug for en assistent i smykkeværkstedet (har lavet masser af smykker) eller en til at hjælpe med noget af det praktiske, så kommer jeg gerne forbi Ryslinge city.

  Du kan bare sende mig en e-mail på: fruwind@hotmail.com

  Knus Line

  SvarSlet
 7. Du er altså fantastisk!!

  Hvis jeg kan hjælpe gør jeg det gerne. Så sig til - tager også gerne en tur over broen, hvis jeg kan hjælpe (har måske et par børn med, men de kan måske også hjælpe med underholding:o))

  Og jeg linker alt hvad jeg kan!!

  CilleBille

  SvarSlet
 8. Hvor er I skønne altså! Jeg arbejder på højtryk på at få noget klar. Jeg skal lige cleare med Amio, at jeg må sælge andres ting, men de vil gerne gøre reklame for os, så det skal nok blive godt!

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne donere nogle af mine kreationer. Jeg laver jo meget japanskinspireret papirkunst: kirigami og origami. Min bror er japansk gift og bor i Japan, så det her er noget som står mit hjerte virkelig nært.

  SvarSlet
 10. Junette, det lyder bare rigtig godt! I hører alle nærmere, når jeg har fundet den endelige form. Det skulle gerne være i løbet af idag:)

  SvarSlet
 11. Hej Katrine

  Jeg har siden igår fået et par ideer! Jeg synes godt man kunne brede det lidt ud, så man lod sig inspirere af noget japansk, ikke kun det japanske flag. Jeg tænkte at jeg ville lave noget inspireret ud fra japanske kirsebær træer og blomster.

  Man kunne så til gengæld producere nogle små mærker/etiketter med det japanske flag, som man evt. kunne sy på det man kreerer, eller hæfte på, på den ene eller den anden måde. De kunne evt. bestilles (måske sponsoreres) hos Ikastetiket.dk el. lignende. Dette skulle selvfølgelig sidde på produktet ved siden af ens eget etiket, hvis man har sådan en.

  Bare et par ideer :D - glæder mig til at høre mere om projektet!!

  SvarSlet
 12. Mette Kathrine, det lyder bare som nogle rigtig gode ideer! Vil du arbejde videre i at se, om Ikast Ettiket eller andere vil hjælpe os (og Japan)?

  SvarSlet
 13. pyha tror ikke jeg kan finde overskud til at stå for det. Jeg har bare ideerne :D

  Man kunne også få nogle hækletøser til at hækle mærkerne, det kunne også være sjovt og anderledes. Er der mon nogen der byder ind på det??

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!