onsdag den 2. februar 2011

Rødglødende rasende!

Hvis man var i Rosengårdscentret idag, kunne man se en verdenspræmiere. Mor her med røg ud af ørene!

Normalt er jeg mere sådan en, der låner en bog på biblioteket, afleverer et par dage for sent, betaler min bøde, får en regning på bogen, og lader være at gå på biblioteket i 1½ år, fordi jeg ikke vil være til besvær. Når jeg så går derned, så er det for at betale bøden, bare for at få det ud af verden. Historien er sand, sket for nylig, og kun takket være min mand af en kæreste, der ikke er indrettet helt som mig, gik vi derfra uden at ha betalt 200 kr i pseudo-bøde. Bemærk, det var en bøde, der var en fejl, og som jeg var helt klar til at betale, af ren og skær konfliktskyhed.

Jamen, hvad skete der dog i Helvedes Forgård idag, siden tigermor hvæssede kløer?

Min smukke, smukke søn med det lange, tykke, lækre hår skulle klippes. Han skal bare studses rundt i kanten af gryden. Frisøren svarer ja, og går igang. Eller det vil sige, han siger ikke et ord til den treårige, der er utryg og bange. Nej, nu lyver jeg da! Han sagde: hvis ikke du sidder stille, så kommer det bare til at gøre mere ondt senere. Så finder han vandforstøveren frem og overfalder det stakkels uforberedte barn med den. Allerede her burde jeg ha taget min søn og gået min vej. Men vi havde stiddet i kø i over en halv time, og håret gik godt ned over øjnene. Samtidig havde Jens lige skabt sig til en guldmedalje i disciplinen 'helt almindelig 3 årig fylder et helt center', så jeg var godt klar over, at de blikke, der hvilede på mig, var præget af 'hun har jo ikke styr på sine unger, den tosse der'. Syntes ærligt talt ikke, mit image lige der, foran fremmed kunne tåle, at jeg lavede en scene.

Så jeg sagde ingenting. Da jeg så opdagede, at han klippede de lange lokker af, blev jeg bare så paf at jeg ikke ku finde ud af at sige noget. Hurtig opvejning inde i hovedet: hvad er bedst for Jens lige nu? At lave en scene, og redde ham, men samtidig gi ham et frisør-traume? Eller håbe, frisøren dog ved, hvad han gør, og at tro på, at jeg dog bare er lægmand og kan tage fejl, når jeg ser på, HVOR lange totter, der ligger på gulvet?

Jeg valgte det sidste. For Jens skyld, og fordi jeg er så skide konfliktsky. Frisøren var ubehøvlet overfor sine ansatte, så jeg ku godt mærke, at ham sku man nok ikke lægge sig ud med. Da han så begynder at tynde i det med den der djævelske tynde-ud-saks, så mandede jeg mig dog op, og spurgte spagfærdigt: tynder du i det?!?! Svarede han? Nej, han gjorde da ej!

Da min dreng endelig var frigivet igen, spurgte frisøren, om jeg var tilfreds. Og her indtraf miraklet: jeg svarede! Selvom han tydeligt var en tyran, der behandlede både små børn og ansatte virkelig dårligt, så mandede jeg mig op og svarde: Det er meget kort, er det ikke? Hvad svarede idioten? Jo, men man skal jo kunne se han er en dreng!

Og nu bander jeg!!

Hvad satan i helvede bilder idioten sig ind?

Nu blev jeg så gal, at jeg bare svarede: det er min søn, så det må vel være mit valg at afgøre det. Jeg bad tydeligt om at han skulle være langhåret!

Manden vendte sig i arrigskab og gik! Jeg pakkede børn og barnevogn og overtøj og spurge hvad jeg skyldte, og fjolset hvæsede bare: ingenting! Aldrig er jeg blevet behandlet så dårligt i en forretning. Vi er enige om, at det er mig, der er kunden, ikke? Jeg har været meget i tvivl om, om jeg skulle skrive, hvor vi var henne. Skal jeg det? Jeg har ikke lyst til at min blog bliver en gabestok, men det her, det er det groveste, jeg har oplevet i mit lange liv.

I må gerne se et billede, men Jens er hos sin far...

Nyd dagen!

24 kommentarer:

 1. Sidder og bliver helt tosset på dine vegne. Mage til klaphat. Du behøver ikke skrive navnet for min skyld, bruger aldrig frisør i rosengaardscenteret og nu da slet ikke.

  SvarSlet
 2. Du fik ikke den vare du bestilte og så er du i din gode ret til at klage.
  Du fik jo også medhold i og med at du ikke skulle betale noget.
  Han lyder godt nok som et fjols, godt du sagde fra.
  Klap dig selv på skulderen.

  SvarSlet
 3. Synes altså BESTEMT du skal skrive navnet. Der er vel ingen grund til ikke at advare andre sagesløse! Og NUJ hvor er jeg forarget. Det er sådan noget, man kan gå og skumle over i ugevis. Lune krammer i din retning!

  SvarSlet
 4. Ej hvor frækt.. man lytter sgu da til kunden.. blir da helt gal på dine vegne!

  SvarSlet
 5. Pokkers en oplevelse, forstår godt du blev sur og ked af det.

  SvarSlet
 6. Ja, jeg har faktisk lyst til at advare andre. Også fordi jeg jo kommer i tanker om, at der er flere frisører derude, og de skal jo ikke ha dårlig publicity. Så here goes: Centerfrisøren i Rosengårdscentret. Den ældre mand: må din røv klø, og dine arme være for korte!

  SvarSlet
 7. Altså undskyld, men kommer helt til og grine over din oplevelse idag... må din røv klø og dine arme være for korte..Ha ha den er for go. <nej helt ærlig han er sku da en røv, godt jeg bor i Jylland og ikke kommer i nærheden af ham! Forstår godt du er gal.

  SvarSlet
 8. Aaaaai, hvor en skod frisør!!!!
  Næste gang, så tager I hen til Joan i Salon Chanel i Kochsgade. Hun er fantastisk til børn og ikke dyr.

  Kram

  SvarSlet
 9. Muhahaaaaaaaaaaa, altså "ikke dyr" som i "billig......."
  Fnis.

  SvarSlet
 10. Altså.. Nu er jeg "gammel" frisør.. Og den opførsel han udfører - hører INGEN steder hjemme... Man har en ORDENTLIG dialog med forældrene før, UNDER og efter, så man er helt enige om fremgangsmåden.. Dernæst besidder man en sund portion tålmodighed og få barnet trygt ved en.. Næææh, jeg er pinlig berørt over sådan en stodder.. Håber han googler sig selv engang imellem og finder frem til dette indlæg..

  Dårlig dag eller ej - så må man tage proff-hatten på!! Stakkels din lille søn!! (og dig, men godt du sagde fra)

  Klem Louise

  SvarSlet
 11. Ja som minimum truer man ikke børn med at det kommmer til at gøre ondt? Nå, drengen var vist godt tilfreds, for der faldt en stor is af OG et stykke tyggegummi fra en automat!

  SvarSlet
 12. jeg var blevet tosset.... selvom jeg sjældet brokker mig..
  min, dvs mine børns frisør er så toldmodig hun sidder ekstra tid af,
  1 gang snakkede hun og legede med Emma og vis Emma var gået i panik over frisør stolen var hun blevet klippet siddende på gulvet, dog ville damen kun sidde ved mor, og uden frisør klde på. så hun blev klippet i bar overkrop

  også snakker hun med barnet.. og ikke hen over hovdet på det. og hun spøger pænt om hun give slikkepind eller rosiner som beløning.

  SvarSlet
 13. Shit, så ved man da, hvor man IKKE skal gå hen med sine børn.
  Godt du sagde noget til ham. Jeg ville have været grædefærdig, hvis det der havde været mig.

  SvarSlet
 14. Åhr - jeg havde da godt nok gjort noget der involverede hans frisørsaks og ædlere dele :-)
  Kom lige til at tænke på en veninde der var nede hos den lokale Brøndby Frisør med fireårig dreng -også med sådan halvlangt hår.
  Drengen bliver klippet og mor er lidt distræt og kigger ikke så meget efter hvad der sker.
  Og får et chok da hun ser drengen. Nu med det yndigste og allermest pigede hår. Hun spørger bestyrtet frisøren hvad han dog har lavet ved hendes søn. *Jamen, det er da en pige ik??* er svaret.

  SvarSlet
 15. Jeg er dælme glad for at jeg ikke har været derinde med Rasmus. Og det er nu kun fordi han ikke vil til frisør!! Så jeg hygger med med maskinen et par gange om året, når det trods alt er belvet for langt ;-)

  SvarSlet
 16. Klart du skal sige det - det er vel det samme som mund til mund?
  Al magt til bloggen ;-)

  Skod friøsr forresten!

  SvarSlet
 17. Ej stakkels Jenser, - det er da bare slet ikke i orden. Frisør djævlen skal da slet slet ikke bestemme hvad og hvor meget der skal af, når du ikke sagt "bare gå amok!"

  Jeg spytter derind næste gang jeg går forbi ;)

  men i øvrigt så ser jens jo nok lækker ud lige gyldigt hvordan hans hår er :)
  knus

  SvarSlet
 18. Åååårh, jeg havde flippet lodret hvis en frisør havde klippet mine drenge korthårede!!! Af samme grund er jeg nok verdens mest irriterende kunde, der står ved siden af mit barn under hele klipningsseancen, for at være helt sikker på at de kun lige studser spidserne.

  Hold dog kæft en idiot, og ja, selvfølgelig skal navnet ud. Det kan slet ikke være anderledes!

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 19. Hold op en idiot! Og fedt at du mandede dig op og fik sagt din mening!

  I går kunne jeg også ses med røg ud af ørerne og horn i panden, når det drejer sig om ens unger, så er der no mercy:)

  SvarSlet
 20. Idiot... Ganske enkelt en kæmpe stor idiot er han !!! Jeg forstår dig godt. Jeg kan også være konfliktsky i sådanne situationer. Klag over ham. Han skal ikke gå rundt og opføre sig sådan i en butik uden konsekvenser.
  Knus fra mig
  Ps... De der blikke når man har et barn der skriger og ter sig offentlig. De kan altså også være et medfølende blik,... Som i " ja tak den kender jeg godt... din stakkels mor, hold ud" :-)

  SvarSlet
 21. Man skal ikke finde sig i noget!!

  Og hold da op et smart link, du lige kastede på min blog! Sååååå smart! Tusind tak!

  Helle.

  SvarSlet
 22. Hold fast en idiot!! Godt du fik sagt noget, men fuck han burde få én over nakken den frisør!

  Jeg kan kun anbefale Mille Coiffure der ligger i Vindegade. Hun er ung, men super sød og rigtig god til både børn og voksne. Og ja, så er hun også en super god frisør.

  Håber snart håret vokser ud til en passende længde igen.

  /Tina

  SvarSlet
 23. Kære Kat
  Fik helt svedige hænder og hjertebanken af at læse dit indlæg! Kender følelsen alt for godt! Altså ikke lige det bed barnet, men den med at sidee ved frisøre og ikke turde åbne munden og sige fra, når det føles forkert! Jeg brugte 7 år i Århus på at finde en frisøg jeg var tilfreds med for derefter at flytte til fyn - og faktisk blev jeg klippet i Århus de første to gange efter vi var flyttet - der findes virkelig mange virkelig dårlige og utrolig lidt servicemindede frisører. Af samme grunde bliver jeg klippet i Nyborg og det bliver jeg ved med så længe jeg bor på fyn!
  Håber du kan overleve på tanken om at det vokser hurtigt ud! ;o)
  Knus herfra..

  SvarSlet
 24. Aiiiij! Sådan en skod-frisør!
  Og den der med, at "det vokser jo ud igen"... Jo tak. Om 12 måneder er alt godt igen...

  Det værste frisørminde jeg har, er fra min tid på Amager, hvor jeg i et af mange forsøg på at få langt hår gik til en frisør for at få lavet bløde krøller (som modvægt til det utæmmede strit-hår, som dominerede i overgangsfasen...)

  Efter et stykke tid med permanentvæsken i, kommer frisøren styrtende, mens hun udbryder "Guuud... jeg havde helt glemt dig" - og da jeg får skyllet kemien ud, sidder jeg tilbage med tætte, hårde puddel-krøller på hele hovedet. Nej! Dine værste forestillinger er IKKE gode nok!
  Og nej! Jeg fik ikke brokket mig og slap med 486,- kroner for at få ødelagt mit hår totalt. Godt et år efter så håret stadig nykrøllet ud, hvis man altså kunne se bort fra den flade udvoksning oven på hovedet...
  12 måneder med kone-permanent i tiende potens - og så var jeg igen klippet ultrakort. Slået tilbage til start, so to speak...

  Jeg synes du skal spraymale hans fine frisørruder med en advarsel! Eller i det mindste sende ham en lorteble i en bobleplastkuvert...

  KH Karina

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!