mandag den 24. januar 2011

udgang
Ude af huset for første gang siden onsdag. Og på vel hjem i en rasende fart for Aske græder og hoster og græder og hoster. Fik jeg sagt Jens kommer hjem idag og stadig er sløj, og at vi skal til lægen med Aske igen. Og at Carsten først har fri kl 23. Nyd dagen!

SÅ kom det rigtige billede på;)
Published with Blogger-droid v1.6.5

9 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde. Det kan synes ambitiøst at satse på at nyde dagen med travlhed og syge børn, men der kan næsten altid skabes øjeblikke med glæde og ro, om dem håber jeg at du må finde :-)

  SvarSlet
 2. Kære Kat,
  Hvor er du da i modvind for tiden. Jeg ville ønske jeg kunne tage Aske en time eller to, så du kunne få lidt ind på kontoen igen.

  Når dagene er grå og uoverskuelige, prøver jeg at fokusere på de små ting ting, som gør mig glad. Det kan være synes af en blomst i vindueskarmen, en kop kaffe eller te, et smil fra én af dem, jeg holder af, eller blot noget, jeg engang har nydt og som jeg ved kommer igen, når denne grimme og opslidende periode er oversået.

  Med ønsket om en god dag med små glimt af glæde,
  mette

  SvarSlet
 3. Tak for jeres tanker:) Jeg har lige taget billeder af de sidste nye smykker for DE gør mig glad! Nåja og så den der gigantiske Toblerone i indkøbskurven;)

  SvarSlet
 4. He he, chokolade er jo gode c-vitaminer! Og så er der jo også lige de dersens megalækre støvler :)

  Smykkerne er jo også helt unikke.

  Knus

  SvarSlet
 5. Lyder fuldstændig, som hjemme hos min datter. Hun har 2 drenge på henholdsvis 3 år og 11 mdr. Mindstemanden er konstant ramt af virus på virus. De render hos læge, lægevagt, ørelæge og sygehus, uden nogen afklaring. Deres nætter er som du har beskrevet i et indlæg......Datter kan ikke længere finde ud af, at slappe af.....fik lidt alenetid i går, og hvad lavede hun?....Rensede kloak og tog neglelak på...hmmm! Som hun siger, hun er konstant på vagt! Også her kommer farmand sent hjem...kl. 11.30.....Nå, men lille Ludvig skal atter til ørelægen i dag.....håber der kommer et resultat!

  Mine tanker går, i dag, til jer med de kære små!
  Krydser fingre for lysere tider!

  Knus Betty

  SvarSlet
 6. Sender lige kram og tanker endnu engang, selv om jeg godt véd at det ikke hjælper i længden!
  Krydser fingre for at der er bedre tider i vente lige rundt om hjørnet, og er glad for at høre at du finder glæde ved at kreere dine fantastiske smykker!
  Håber at dagen bliver tålelig trods dystre udsigter!
  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet
 7. Betty, det lyder da bare rocker-hårdt for din datter! Jeg har trods alt haft en weekend med kun et barn hjemme:)

  Jane: tak, det hjælper altså lidt:)

  SvarSlet
 8. Kat der er alt for lidt i kurven, det er jo ikke til at vide hvornår du kommer ud igen.
  Der skal mere til at holde en mor til syge børn "fit for fight" GOd bedring til jer!!!
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 9. Pyh. Ja, et barn syg er hårdt arbejde. Vi kører på 2 uge herhjemme med høj høj feber, og jeg synes det er hårdt. Kan ikke rigtig forestille mig hvordan det må være med 2.
  Men du samler ind på Toblerone, kan jeg se. Så er energien da lige ved hånden. ;)

  - Mette

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!