mandag den 10. januar 2011

Øjebæ gone!


Jeg ku da slet ikke sidde stille og bare vente på at blive onkel, så jeg gav mig til at rydde op i reolerne. Et projekt, der brude ha været sat igang for 1½ år siden! Jeg glemte at tage 'før' billeder, men det var GRIMT! Som i virkelig grimt! Ting over det hele, alle sammen bare skovlet ind efter hvor-der-nu-er-hul-princippet. Derefter stablet ovenpå reolerne efter samme smukke princip. Men en veninde-fødsel og en IKEA hit 'n' run gør underværker! Det var ellers lige ved at ende i skilsmisse (hvilket havde løst problemet med træskulpturen på billede 2), da Carsten ikke mener, det er realistisk med opstillingen af Schleich dyr på billede 1.Desværre løber jeg tør for argumenter efter han har smidt 'det er altid mig, der rydder op kortet'. Må bruge dagen på at find det helt gode modsvar, for 'jamen det ser fedt ud' var ikke helt nok.

Beklager, hvis billederne er lidt rystede. Sure Aske sidder bagå og sparker vildt ud i luften. Vi sender hans far en kærlig tak for at ha vækket ham fra lur;)

Nyd dagen!Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Hold da op! Her sker da noget! Reoler, layout og jeg ved ikke hvad!! Fedt!

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med at dyrene har fået en så central plads i reolen - og kan ikke bare smide "tænk-på-nå-Aske-blir-større"-kortet.. Han skal da også ha lidt sjov!!

  Er den baby ikke snart kommet ud? Eller tager hun marathon fødsel ligesom undertegnede....? ;0)

  SvarSlet
 3. Jep, den med layoutet står gode gamle Marolle for:)

  SvarSlet
 4. ej nej, dn kom skam igår:)

  SvarSlet
 5. Så lækkert. Det er så dejligt, når man er færdig med sådan en oprydning!
  kh

  SvarSlet
 6. Hey søde Kat!
  Forsinket tillykke med onkel-status, og hep-hey med oprydning. Sortering og orden gør bare ét eller andet (RART) ved én! :-)
  Og er helt vild med dit nye layout - hun kan sgu noget, hende Marolle! ;-)
  Ha' en kanon aften i dit ryddelige hjem ;-)
  Kh. Jane

  SvarSlet
 7. Sådan en gang oprydning går lige ind på PLUSOVERSKUDSKONTOEN.
  Hilsen Frk. Hverdag

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!