mandag den 31. januar 2011

Engang var det det fedeste i verden...

... at shoppe nyt tøj. Nu er det i bedste fald en sur pligt. Hvornår mon jeg sidst var ude og køre med dankortet uden børn? I hvert fald 3 år siden må det være. De der børn, de forstår bare slet slet ikke glæden ved at stå i kø i overtøj i et alt for trangt prøverum. Eller det fede ved IKKE at måtte rive alt tøjet ned på gulvet. De forstår i det hele taget ikke shopping.

Det gør jeg så heller ikke mere. Der var engang, hvor kriterie nr. et var: kan jeg li det? Kriterie to: har jeg råd? Kriterie tre: hvor meget havregryn skal jeg spise for at få råd?

Nu er kriterierne: fås den i VOKSEN størrelse? Klær den bingo-vingerne? Skjuler den føde-dellen? Kan man se appelsinhud igennem? Strammer det? Springer knapperne ved babserne ud i hovedet på sagesløse mænd og børn som missiler, hvis jeg trækker vejret? Sku jeg i virkeligheden ikke hellere bare købe noget til ungerne, de kan sgu da passe det!

Når man så er gennem rækken af spørgsmål, SÅ kan man begýnde at se på, om det overhovedet er ens stil. Det er det sjældent. Eller... om igen... det ved jeg faktisk ikke, for jeg kan ikke huske min stil mere. Min stil forsvandt, da jeg tog 10 kg på efter fødslerne. Da mine babser og bingovinger blev det altdominerende i landskabet. Det er fandenfisme træls at købe tøj, man egentlig ikke bryder sig om, alene fordi Trinny og Susannah har sagt, at storbarmede damer ikke må gå med raglan-ærmer.

Jeg gider ikke, at det bliver sommer, vel, for så skal alt det flæsk jo luftes. Orker jeg det? Nej, det gør jeg sgu nok ikke. Ku jeg ikke bare tabe mig? Jo, det ku jeg jo nok. Orker jeg det? Nej, det gør jeg sgu ikke, og hvad så? Ja, så må jeg jo leve med tyngden, sådan er dét bare.

9 kommentarer:

 1. Når jeg læser sådan et indlæg der så glæder jeg mig endnu mere til den dag jeg bliver mor og har en undskyldning for ikke at shoppe.
  Jeg HADER at shoppe! Mine arme og ben er for lange. Men det er bare ikke acceptabelt at hade det når man er kvinde - åbenbart :p
  Faktisk elsker jeg sommer alene af den grund at så kan jeg gå i nederdele og tanktops, for det kan jeg da passe! :)

  PS: Det er mig ovre fra denlangeneger.wordpress.com - jeg kan ikke bruge mit wordpresslogin på blogspot for tiden...

  SvarSlet
 2. Jeg ku godt regne ud, det var dig:)

  Jeg tror faktisk, rigtig mange kvinder hader at shoppe. Af mange forskellige grunde. Lidt synd, ikke?!

  SvarSlet
 3. Hehe... hvor er det dog rigtigt med alle de kriterier for et simpelt indkøb... Så sandt så sandt!

  SvarSlet
 4. jeg kan i den grad følge dig... men det er jo også de + 10-15 kilo jeg vandre rundt med.... og det tøj jeg syntes var fedt en gang, - ja det kan jeg så ikke passe overhovedet.... og den stil som jeg synes er fed... ja det ser bare ikke fedt ud på en overvægtig "dværg"! - okay måske er jeg ikke dværg, men jeg er ikke mange centimeter fra ;)

  så jeg er bestemt heller ikke vild med at shoppe mere.
  knus

  SvarSlet
 5. Puha, så er jeg ikk den eneste! ;)

  SvarSlet
 6. Altså vi ska bare ha nogen mänd til at passe de unger! Så ska jeg nok vise dig det er hyggeligt at shoppe! Jeg elsker det jo:-)) og du skönne Kat, jeg ved ikke hvad det er for nogen arme og babser du snakker om!
  Og btw smykker er da lige sagen når man ikke helt synes garderoben er der.
  Håbe vi ses om nogen dage.... Kh, Helena

  SvarSlet
 7. Arhmen for hewlede, Helena! Jeg havde seriøst kun graviditetstøj, fordi jeg bare helt havde givet op! Det ku være fedt med sådan en personlig shopper med god smag;)

  SvarSlet
 8. jeg har ingen stil... så den er ikke blevet ødelagt af dellen midt på maven ;) jeg får stess af tøjbutikker.. pga den der manglende stil.. jeg er total analfabet, når jeg står sådan et sted.. og følger mig vist ofte bare som hende hvis tøj lander lige midt mellem 2 stole.. selvom det vist ikke kun er 2 stole.. men ja nogle gange kunne det være rart at svinge sig lidt op over coboybukser og bluse(de der ensfarvede fra hogm) eller nedderdele med smok i livet...men jeg ejer som sagt ikke evnene til og gribe det tøj der passer sammen, passer mig og er smart i farten mens ungerne hiver i gardinet eller prøver hatte/hansker/tasker osv..

  SvarSlet
 9. Hi hi hi, ha ha ha, hu hu hu!!!!
  Gå ud af mit hoved - det kunne være skrevet af mig!!!
  Starter mindst 2 gange om ugen på kur, men den varer sjældent mere end et par timer, for jeg orker det sgi ikke...
  Sidder i dette øjeblik med cowboybukseknappen OG lynlåsen åben - hvilken lettelse!
  Du er skøn!
  Vh Lisa

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!