lørdag den 6. november 2010

Mæt!Mæt af dagen, mæt af gæster, mæt af glæde, mæt af børn, mæt af kage. Mæt på den gode måde af det hele.

Vi har i  dag haft huset fuldt af gæster, vi har fejret bonussønnens 8 års fødselsdag på hans fars fødselsdag, og det har bare været en af de der helt særlige dage, der har været så god og fin, at man ville ønske, man kunne skære den i skiver, og tage en enkelt skive frem på helt andre slags dage. Alle i vores lille familie har haft den bedste slags dag, og det er lidt af et kunststykke i en familie, der er så ny som vores. Det tegner godt for fremtiden, at vi kan lave en dag, hvor ingen skal sættes til side, og ingen kommer før andre. Stor som lille har virkelig haft en rigtig dejlig dag. Nu har vi så også den slags familie, der bare kommer og virker som om, de er hjemme. Hjælper til og hygger sig. Så er der dælme noget ved at ha gæster!

Og ja, han blev 8, og der er kun 7 lys. Det stolte, store barn har selv pyntet NUTELLA lagkagen (vi lader de mentale bræk-reflekser stå et øjeblik) - den var faktisk ikke så vammel, som man kunne frygte, og der var altså 8 lys. Det sidste må være druknet i de Price'iske mængder af flødeskum og kalorier.


Nyd dagen!Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Det ser godt nok godt ud :I Og tillykke med ham :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 2 mandfolk! Hvor ser det bare hyggeligt ud, og det lyder som en helt vidunderlig dag!
  Tror nu nok godt jeg kunne have fortæret et stykke eller 3 af den deresens nutella-ting *savle*!
  Fortsat lækker weekend til dig og familien.
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 3. Ser faktisk meget indbydende ud !
  Og at skabe nye traditioner er en (op)gave.

  SvarSlet
 4. Tillykke med drengeungen.

  Hvis du får lyst og tid en dag, må du gerne smække en opskrift på den skønne lagkage på bloggen - synes altid at vi får det samme fyld her i det Mutterske hjem. Trænger til en lagkage, som giver kvalme allerede efter et par stykker ;)

  SvarSlet
 5. Tak, jeg skal gerne komme med opskriften, det er Tobias, der kan den, så jeg må lige vente til han er hjemme igen. Men grundingridienserne er kakao-lagkagebunde, bananer, jordbærsyltetøj, creme og store mængder flødeskum blandet op med Nutella.

  SvarSlet
 6. Den kage ser bare så glad ud :-) Skønne farver!

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!