torsdag den 14. oktober 2010

Off road hækling

Jeg har været træt. Rigtig rigtig træt, som man måske fornemmede på mit sidste indlæg. Derfor har jeg ikke blogget de sidste dage, eller er det den sidste uge? Til gengæld har jeg hæklet, og jeg har været en tur på de vilde våger. Freestylet, om man vil. Off road. Her er, hvad det er blevet til. Jeg elsker ELSKER fordybelsen i at skabe. Når jeg snakker om at skabe, så mener jeg at finde på noget helt nyt. Lade sig inspirere og lade tingene voks ud af hænderne. Når jeg arbejder på den måde, så har jeg det allerbedst. Så vågner jeg om natten og ammer og sætter farver sammen i mørket. Jeg orker sjældent at følge et mønster. Jeg evner det endnu sjældnere. For det første har jeg utroligt svært ved at forstå alle de tal og bogstaver, og for det andet, så føler jeg mig lidt snydt, når jeg laver noget, der allerede er lavet. Men jeg billed googler en del, og på den måde har jeg fundet inspiration til det her.

Det er slet ikke nogle farver, jeg er vant til at arbejde med, jeg plejer at være mere til de klassiske 70'er farver, men her har 80'erne overmandet mig, og jeg er fuldstændig vild med det. Jeg kan slet ikke holde op med at sætte armbåndene sammen på kryds og tværs.

Hele molevitten kommer med på julemarked, hvis altså der bliver ved med at være plads på boden;)
Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Ai altså du er god! Skønne farver og fede faconer

  SvarSlet
 2. WOW - så fedt! Har savnet dine sprudlende indlæg, så godt at vide at du har brugt al den tid du ikke bloggede på at lave noget fornuftigt :-p

  Ha' en lækker aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Tak tak! Ja, som vanligt er jeg også selv ganske godt tilfreds;)

  SvarSlet
 4. Hej Kat
  Du laver nogle fede og fantastiske ting. Skønt.

  Vh AD

  SvarSlet
 5. Hej Anne Dorthe!

  1000 tak skal du ha:)

  SvarSlet
 6. Manner, de er så LÆKRE! altså Kathrine, du er fileme så sej!

  KH
  Lis

  SvarSlet
 7. Tager du de der lækre lækre ting med på markedet? Jeg er vild med dine halskæder! Specielt dem på nr. 2 billede af halskæder. Fine fine! Kunne man evt. lave dem i flere farver, altså 2-3 farver pr. halskæde. Bare en ide...jeg er helt vild med dem!
  KH C

  SvarSlet
 8. Hov - havde så travlt med at kikke på billeder at jeg ikke fik læst, at de jo selvfølgelig kommer med på markedet...
  SUUUUUUUUUUUPER!

  SvarSlet
 9. Yes yes de kommer da med. Jeg har overvejet at lave nogen i forskellige farver, som du foreslår, men ringene er syet sammen, så jeg skal lige regne ud, hvordan man gør det pænt. Måske når jeg det til markedet;)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!