søndag den 26. september 2010

Sød med sukker på

 

Han er sgu ikke engang sur! Han skulle bare se de billeder, jeg lige havde taget, men han ser da mega gnaven ud. Jeg var nødt til at vise jer den kasket, jeg hæklede til ham Jensen i aftes, slagskyggerne fra blitzen skal I ikke betale ekstra for.
Den er godkendt, både af mor og barn. Dejligt, som den dreng har smag. Og jo, de kommer også til salg. Og ja, hvad skal de mon koste;) Det er ikke engang fordi jeg er usikker på mig selv, men jeg gider virkelig ikke sætte priserne helt vildt lavt eller alt for højt. Der er vel materialer for en .... bob bob 35 kr, vil jeg tro.

Bukserne... det er de første, jeg syede til ham for et par år siden. Det er str. 1 år, men som alle E. Gynther modeller, jeg har prøvet, så er størrelsen helt gal, så han passer dem først nu, og fylder 3 om lidt. Men det er en dejlig hane.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Ej en lækker kasket og iøvrigt et lækkert billede med grimasse ;o)

  SvarSlet
 2. Du kan da bare noget med den pind. Og de bukser der, er da bare så søde!!!

  SvarSlet
 3. Tak, tak:) Ja jeg synes også den er ramt rimelig godt:)

  SvarSlet
 4. Sikke da en skøn blog du har hér. Har just opdaget den og netop meldt mig som fast læser. Er begejstret for dine inspirerende projekter, skønne billeder og humoristiske skrivestil. Super fed blog!

  SvarSlet
 5. Tak Iben:)

  Var lige en smut ovre hos dig, og kan da kun sige i lige måde:)

  SvarSlet
 6. For en FANTASTISK stil på en flott gutt!!!!!! Elsker hans lue og snekkerbukse, skikkeli retro!!!!!! <3

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!