lørdag den 25. september 2010

Resultatet af hjerte-anstrengelserne

 

Jeps, her  ser I resultatet af alt klipperiet. Jeg er selv vældig godt tilfreds, og de skal helt sikkert med mig på marked. Snoren er guldsnor, så den er rigtig fin og pyntelig. Men kan I ikke lige hjælpe mig igen? For hvad skal sådan en sag koste? Der er tre ranker med 6 hjerter i hver, så den kan hænges op som en samlet regnbue, eller pynte flere steder i huset. Eller på juletræet?

Jeg skylder at sige, at jeg har hentet inspiration et eller andet sted her i blog-land, en dygtig og kreativ dame (kvinde, pige?) havde lavet en DIY med nogle papir-figurer. Måske endda også hjerter? Jeg kan ikke huske det, og jeg kan heller ikke huske, hvem det var. Men fint var det!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Iiiih, altså - hvor er den bare lækker!! MUMS!
  Har siddet et stykke tid nu og nydt billedet - en skam hækken ikke følger med. Det ligner TOTALT sommer - og jeg går ligesom ud fra at billedet er taget idag!
  Uha, sådan noget med priser er noget stads. Hader at prissætte mit eget, og det er næsten værre med andres. Tror sagtens jeg ville betale en 70-80 kr. 50,- er helt sikkert for lidt og 100,- måske lidt for meget .. men det er jo bare min mening.
  Er sikker på at de nok skal blive et stort hit på marked!
  Ha' en lækker aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fiiiinnnn.... Jeg tror, at jeg ville sætte den til 85 kr...

  Hmm - kan ikke lige sige hvorfor, men synes bare det er passende..

  Har du forresten været forbi og set min nye give away...??

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 3. Jeg synes at du skal overveje materialernes pris og tiden du har brugt på det og ud fra det fastsætte prisen :)

  Er det limet eller syet?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Tak for pris-tanker:) Det er simpelthen så fedt, I gider hjælpe med det:)

  Det er simpelthen så svært at vurdere materialernes pris, for meget af det er jo vintage stof, som jeg har brugt laaang tid på at samle. Og hvor lang tid det tager... det er simpelthen også så svært for mig at sige, for jeg går jo til og fra med 3 kid i huset. Men det tog da det meste af igår, og jeg er ikke færdig endnu. Og de er strøget sammen med vliesofix.
  Cristina, jeg har da ikke været omkring din give-away endnu, det må jeg lige gøre:)

  SvarSlet
 5. Ja, det er sgu svært at sige hvor lang tid man bruger på et projekt, og jeg synes det kan være svært at sætte en pris udfra materialeomkostninger og arbejdstid. Man kan da lave de fineste genbrugs/affalds-smykker på nul-komma-fem, som bare udstråler så meget kreativitet og skønhed at det ville være syndigt at tage for lidt for dem ... på den anden side kan man lave ting af meget dyrt stof og lign. som én person gerne vil købe for rigtig mange penge, mens andre ikke kan se værdien i det, måske fordi de ikke værdsætter enten materialet eller produktet.
  Tror man skal forsøge at finde ud af hvem der er målgruppen, og forestille sig hvad en person fra denne målgruppe kunne tænkes at ville betale.
  ... bare lige endnu et par pris-tanker fra mig.
  Ha' en lækker søndag aften.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare søde, Jeg synes hvis de sælges sammen sim et sæt med 3 farver, så mener jeg godt du kan tage 100 kr for dem, for jeg ville som kunde også tænke om jeg havde tid til selv at lave den slags, og for en som måske ikke har evnerne til den slags er 150 kr ikke meget at gi for en kreativt arbejde der ikke findes som masse produktion, jeg ville i hvert fald godt kunne finde på at bruge 100-150 kr for et sæt med skønne farverige hjerte-ranker. om mon ikke børne familier ville kunne se det fine i af have dem på træet, vinduet eller andre steder.

  jeg kan i hvert fald se mange muligheder i dem.

  Kh Sara

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!