mandag den 23. august 2010

Jeg er blevet betænkt

Der er bare ikke noget bedre, end når man bliver tænkt på, vel? Og sgu da især, hvis tænkeren er mandens x-kone. Jeg er meget meget heldig og beriget med ikke blot et bonus-barn, men også med en bonus-x. Jeg indrømmer, at det med dine, mine og vores øgler, det ved Gud i himlen er et logistisk mareridt for en aftale-udfordret som mig. Men det er ok, for det er altså noget af en gave, når man får en bonus-x, der kommer til at tænke på mig, når hun ser dette kulinariske mirakel. Ja, nogle gange skal det være øko-bæredygtigt slowfood. Men igår skulle det være denne kage, og wolla et var nemt! Den var oveni købet rigtig lækker, mørk og chokolade-agtig.

Lykkens gudinde har tilsmilet mig med en bonus-x, der i dybden forstår mit forhold til kage. Livet er godt.

4 kommentarer:

 1. Men hun har da også vundet dig, for ellers stod den nok ikke på chokoladelækkerier i går, tænker jeg. Tillykke til jer begge :)

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Det er rigtig sødt tænkt:) Og ja, jeg gør selvfølgelig mit alleryderste for at opføre mig pænt;) Det er jo bare ikke altid, det er nok, men det er det altså her, og det priser jeg mig lykkelig for.

  SvarSlet
 3. Hvor ville jeg ønske, at du var min x's nye kone! For du forstår at sætte pris på det x'en gør. Jeg forsøger nemlig at gøre noget for den nye kone, eks sørge for morsdags gaver, fødselsdagsgaver til både hende og min søns brødre, julekort til farmor og farfar etc. men ikke megen taknemlighed møder jeg :(

  SvarSlet
 4. Nej, det kan altså igså være noget af et sprængfarligt minefelt!

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!