lørdag den 2. juli 2011

hvad gør folk der ikke ammer egentlig?

Når de fx er i Ikea og baby er træt. Måske er det bare fordi jeg er så inkarneret ammemor, men jeg ville virkelig ikke ane hvad jeg skulle gøre uden babser lige nu. Håber med alt hvad jeg har, at vi har husket det hele!
Published with Blogger-droid v1.7.1

7 kommentarer:

 1. Ja, de er godt nok effektive de ammesække :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har desværre ikke kunne amme mine børn. Så madpakken har jo blot været en sutteflaske. Det lærer man også hurtigt at klare midt i det hele. Ellers har mine piger været MEGET glade for sutten. Den har reddet os mange gange :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 3. Man smider da selvfølgelig baby i en slynge, evt med en yndlingssut og en yndlingsbamse - næsten lige så godt som babser;-)

  SvarSlet
 4. Ja, det samme som Cecilie og Mette siger. Det er ikke noget problem. Og hvis man aldrig har kendt til andet, så er der jo ikke noget at savne, vel?

  SvarSlet
 5. Min erfaring siger mig, at flaskebørn ikke er så forvente med "babs" som ammebørn. De bliver først rigtig pulrede, når de er sultne - også får de jo en flaske, der selvfølgelig er med i tasken.

  Egentlig dejligt nemt, da faren så kan være lige så meget ind over, som jeg.

  Ingen af mine unger har brugt nattesut, men har istedet haft en bamse eller stofble som puttedyr. Den skal man så huske - ligesom flasken, men det glemmer man kun én gang.

  Tak for ringen i øvrigt. Den er trukket til og klippet af og sidder nu så fint på min finger. Jeg er super glad for den.

  SvarSlet
 6. Melder mig på banen som fast læser! SKØN blog du har dig her!!!

  ....Og ja, det er f..... noget mere praktisk med amning. Bare TANKEN om de hundredevis af flasker jeg har vasket og skoldet, gi'r mig rynkede fingre!!! ;)

  SvarSlet
 7. Sådan tænker jeg også(!) det er sgu nemt bare at lægge barnet til brystet. Mine drenge har heller ikke brugt sut, mor var/er bare bedst. Og jeg nyder det! Vil ikke undvære amningen for noget i verden :)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!