torsdag den 3. marts 2011

Sure kælling!

Det er mig, og jeg er stolt af det! Eller hvad jeg nu er? Jeg er i hvert fald muggen, for jeg synes faktisk, jeg er sådan en, der gider ting. Jeg synes, jeg er positiv og orker og alt det der, men jeg bliver mere og mere usikker på, om jeg har taget fejl?

Det er den der friskole igen. Der var fastelavn i aften, og jeg har boykottet arrangementet. Aber warum? Ja sgudda fordi (også) dette arrangement lagde op til at man liiiiige smækkede et kostume sammen til hele familien. At man liiiige orkede være med i sambaoptog, hvor man i samlet flok danser gennem skolen. Arhmen ligner jeg en, der danser samba?!?

Fanden lynme nej! Jeg vil bare gerne ha lov at ha sovet 3 timer sammenlagt igen i nat, jeg vil bare gerne ha lov at deltage helt almindeligt uden at skulle danse! Jeg danser KUN når det passer MIG, så derfor: endnu et friskole arrangement uden mit henrivende selskab.

Sur kælling? Ja, helt sikkert, men jeg er træt af at skulle præstere noget, når jeg i virkeligheden bare gerne vil ha lov at deltage. Jeg vil gerne selv ha lov at bestemme, hvad jeg bidrager med, og så skal jeg også nok bidrage med rigtig meget. Men fandme nej, om jeg vil påduttes en eller anden lalleglad sambadans i rundkreds, hvor jeg ser ud som om jeg har en hel masse overskud. For det har jeg ikke lige nu, og det bør også være tilladt. Friskole eller ej.

Bander jeg meget? Ja, dælandutme gør jeg så, men jeg mener det sgu! Det kan da ikke passe, at man skal blive væk fra arrangementer, man egentlig godt gad deltage i, fordi der forventes en præstation hver gang?

Jeg ønsker at støtte op om friskolen, jeg ønsker at give og deltage, men jeg vil ikke tvinges, og sgu slet ikke til samba!

Kommenter endelig, måske trænger jeg til et los lige i mit sure fjæs...13 kommentarer:

 1. Uh, nej. Jeg tør ikke kommentere, men glædelig torsdag til dig. (smil)

  Har en veninde med børn på friskole.
  Det er ikke kun idel lykke.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej din skønne sure kælling!
  Jeg forstår så godt din vrede og beundre dig i at holde fast i dig selv, istedet for at gøre det som alle nok forventer! Er ungerne og kæresten til fest, eller er der totalt boycottelse? Jeg ville nemlig have utroligt svært ved at sige til mine unger at de ikke skulle deltage i et sådan arrangement... Er det ikke et emne til et forældremøde eller lignende, mon ikke andre har det som dig?
  Bliv ved med at holde fast i dig..
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Det synes jeg sgu er iorden! Jeg er heller ikke af den type der kan (eller vil) skabe mig fjollet i enhver situation, bare fordi! Jeg vil selv vælge de stunder hvor jeg føler lyst til at træde ud af min skal, men derfor kan jeg være udemærket selskab alligevel. Så nej synes ikke du er en sur møgkælling - kun bevist om dine egne grænser. Håber du har nydt aftenen! Mvh Pia

  SvarSlet
 4. kat: Jeg elsker dig faktisk
  tjek min blog!
  KH C

  SvarSlet
 5. Hi hi hi søde og lidt sure Kat. Næste gang kommer du bare og er dig. Du er jo fantastisk i dig selv! Jeg synes, det kunne være hyggeligt at have siddet i et hjørne og have snik snakket sammen og ædt en fastelavnsbolle eller 3. Vores familie har meget lidt fantasi i forhold til udklædning, og du ved jeg ikke kan sy en flot kostume, men det er hyggeligt at være der. Der er nogle ret så søde mennesker.... Så næste gang...så skal du med og bare rolig, der var absolut ingen tvungen samba. Knus til dig og jeg krydser fingre for, at du snart får sovet i mange mange mange mange timer. Skal vi forresten ikke snart drikke kaffe igen? Måske vejret tillader en god gåtur til nærmeste "storby" i næste uge. Der hvor de gode kager er:o) Knus K

  SvarSlet
 6. Jeg tænkte lige forleden på hvordan det gik med nattesøvnen...
  Man aner en smule træthed bag den sure kælling ;-)

  SvarSlet
 7. Ja, du er en sur k... kat nu!
  Jeg sidder her og læser, inden jeg skal finde på, hvad jeg skal være i morgen - der er fastelavnsfest i børnehaven, og forældre er velkomne - gerne udklædt. Og SELVFØLGELIG kommer jeg, og SELVFØLGELIG er jeg udklædt. Det skal være en fest, og der er ikke noget mere kedeligt, end de forældre som kommer fordi de føler sig tvunget til det.
  Vi skal ikke danse samba (tror jeg), men jeg glæder mig til en hyggelig formiddag med 45 prinsesser og lige så mange spiderman.
  Måske glæder jeg mig, fordi jeg ikke føler, at arrangementet bliver trukket ned over hovedet på mig, eller måske er det fordi jeg (endelig) har sovet 6 timer i streg 2 dage i træk.
  For dit barns skyld, og de andre forældre, er jeg glad for, at du boykottede i aften. Der er ikke noget værre end sure forældre, når der arrangeres noget festligt.
  Så kom jeg af med det!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 8. ...og det er ikke fordi, jeg altid selv er totalt-overskudsagtig-mor-med-styr-på-det-hele-og-aldrig-stresset-eller-træt.
  Jeg bliver bare lidt muggen, når de som har lyst til at danse samba, bliver udpeget som tosser, som ikke kan sige fra overfor friskolens "store overmagt".
  Nå, nu vil jeg finde noget tosset, jeg kan skeje ud i i morgen... Bare lidt ;)

  SvarSlet
 9. SGU! Hvor ville jeg ønske at flere turde være sgu sur som du! :)

  SvarSlet
 10. Aj, jeg har det også lidt dobbelt med det.Jeg er nok også en af dem der ikke gider danse eller spille fodbold eller hvad det nu er. Men ungerne er jo vilde med når vi gider og engagement skal der vist meget til af, hvis man har børn på en friskole. Men sov nu godt og håber på i laaaaang tid..........

  SvarSlet
 11. Sidder sgu og smågriner nu, for er det ikke sådan vi alle føler i ny og næ??? Jeg gør i hvert fald. Dog er jeg ikke så god til at sige fra. Men manden får gerne hældt en spand l*** ud over sig og får et par sure opstød med på vejen, inden jeg iklæder mig smilet og træder ind af døren til endnu et arrangement, hvor jeg faktisk hellere ville have haft en stille aften hjemme:). Min mand kan tåle det og kører gerne selv samme stil. Nogle gange ender det faktisk med, at vi ligger flade af grin over vores negative kommentarer og INGEN af os vil i hvert fald indrømme, at arrangementerne for det meste alligevel ender med at være ret hyggelige - Så barnlige er vi;o)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 12. Skal da lige love for, det fik jer til tasterne:) Fedt!

  Skriftlig kommunikation er en svær en, især når man er godt sur, som jeg var igår. I alt mit raseri glemte jeg at fortælle, at det var Tobias, der skulle afsted. Han ville gerne ha haft mig med, men det gjorde ikke den store forskel for ham, om jeg var med eller ej. Hans far var med, og det var det vigtigste for ham. Jeg kunne ALDRIG finde på at blive hjemme fra et arrangement med mine unger. De skal ikke betale prisen for mit hysteri:) Never ever!

  Glemte også at fortælle, at udklædning var obligatorisk. Og sambaen var obligatorisk. Det var DET, jeg stejlede over. Man må sgu gerne deltage og skabe sig tosset for min skyld. Jeg står ikke på sidelinien og ødelægger det for alle andre ved at vende øjnene mod himlen. Men jeg vil ikke tvinges ud af min skal, som Pip som Pap skriver. Jeg vil bare gerne ha lov at deltage, stille og roligt uden at skulle præstere. Ja, ungerne elsker, når vi kaster os ind i kampen, og det gør jeg også gerne, men det skal ha lov at være mit valg, hvornår og hvordan.

  Håber ikke jeg har bidt hovedet af nogen i denne kommentar, jeg værdsætter virkelig alle kommentarer, også de, der ikke er helt enige med mig.

  Og ja! Man aner en smule træthed bag surheden:)

  SvarSlet
 13. Du er fantastisk, når du er sur - kan ikke lade være med at trække på smilebåndet. Kender godt de situation, hvor folk forventer, at man gider at danse rundt på borderne, fordi de har bestemt sig for at festen skal være en af dem, man husker. Det gider jeg sku' ikke - det er super fedt at slippe tøjlerne og giv den fuld gas, hvis man har lyst, men tvangsfjolleri - der nedlægger jeg veto og bliver hende den kedelige ovre i hjørnet.

  Ærgerligt at skolen ikke også har rummelig til at vælge fra og drikke kaffe i hjørnet, når de i den grad også har rummelighed til at give den gas og ryste delerne til en samba. Det ville da skabe balance.

  Knus Line

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!