tirsdag den 15. februar 2011

fiasko

Åh jeg kan jo fandme ikke stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele. Kan jeg slippe afsted med at skyde skylden på mine børn? Jens er hjemme med feber, er rask igen og har aldrig krævet mig mere end nu. For fanden jeg skal ha mødregruppe i morgen og vi skulle ha haft lækre kager. Hvordan sælger jeg dette som en succes?
Published with Blogger-droid v1.6.5

15 kommentarer:

 1. jeg er imponert over at du har kunne få dem til og flyde så flot sammen det ligner jo næsten blomser :)

  SvarSlet
 2. lidt glasur og krymmel bare et foreslag det ligner en blomsterkagemand ,sig den skal se sådan ud :)

  SvarSlet
 3. He,he, netrop derfor laver jeg kun "det hele i på een gang" bradepande kager, som skal flyde ud ;O....at de så tit ligner en kælkebakke alligevel....tja.....man kan ikke være en ørn til det hele;O)

  SvarSlet
 4. He he he he he, en pind i en lort. Den vil jeg helt sikkert bruge næste gang jeg klokker i den. Og det er sikkert også inden den næste times tid, hvis jeg kender mig selv. Du lader være med at skille den ad, giver den en ordentlig gang glasur og pynter den på bedste Haribo stil... du ved den gode gamle med lakridssnører. Et kagemonster kunne der vist godt komme ud af det! Hey du har bagt kage til mødregruppen..... de kommer til at klappe i deres små hænder anyways, det ville min ihvertfald have gjort.

  SvarSlet
 5. Grøn glasur på og så laver du bare en giga grim ulækker og farlig monster muffin :-)
  Næste gang så kom dine papirsforme ned i en metal/silicone form ( dem med plads til 12 muffins) Du får så flotte og lige muffins som ikke flyder sammen ;-)

  SvarSlet
 6. ud af formene - stilles tæt på et fad - flødeskum og krymmel over :) ...
  kh♥

  SvarSlet
 7. det ligner et muffin-monster - bare sig det er meningen og vend det så man kan se de 2 øjne :D

  SvarSlet
 8. Talent har du helt sikkert :-D
  Nej undskyld, men det ser altså sjovt ud!

  SvarSlet
 9. Det ligner en 70'erapplikation. Med forskellige farver glasurkunne du lave det til et landskab med jord, træer himmel& hvide skyer.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 10. Vitus (4 år) siger øj en flot stor kage mor ! Hvem har lavet den, og han lyder ovenud imponeret.

  Kh Julie

  SvarSlet
 11. Hvis du ikke orker pynten, så smid alle kagerne op i en skål sammen med noget smør, romessens og kakao og giv det en tur med håndmikseren... wupti, så har du romkugler;o). De skal lige et smut i køleskabet, så kan de trilles.

  Knus Line

  SvarSlet
 12. Hehe - dejligt indlæg. Eller i hvert fald et indlæg, som lige fik smilet frem hos mig. Da jeg lige så billedet uden at have læst det - tænkte jeg...nøøøjh sikket en flot kagemand/monster. :-p

  Så jeg hopper med på ideen om kagemonster. Pyntet med glasur og slik. Ville da elske det, da jeg var i MG. Og måske også få et smil frem på læben hos deltagerne. :-p

  Om ikke andet udløser det i hvert fald point for at have krævende barn OG bage kage! :o)

  SvarSlet
 13. jeg stemmer også for glasur og "tadaaaaaaaaaaa, jeg har lavet en KAGEMAND :D"

  SvarSlet
 14. Sikke en fin muffinbusk!

  Og hey, i det mindste har du en mødregruppe, hvor man MÅ komme med kage.. Jeg ville blive lynchet (en lille smule) hvis jeg prøvede på det :P

  SvarSlet
 15. De smager sikkert fint :)

  Til næste gang kan du gå i Føtex (eller måske andre steder?) og købe en plade med plads til 12 muffins. Så sætter du papirformene ned i pladen og dejen ned i derefter, så sker det ikke igen :)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!