lørdag den 22. januar 2011

Jeg er blevet vold-awarded

Ikke mindre end fire gange igår fik jeg mig en award. Jeg har aldrig før fået nogen, så jeg labber det i mig! Og sgudda især begrundelserne, det varmer mit trætte hjerte, at I tænker sådan om mig og min blog.

Men hold da kæft! 4 stk! Wow... 

Denne skønne sag fik jeg af tre dejlige bloggere. Opgaven, der følger med er:


1. fortæl om 3 ting, jeg godt kan lide at lave.


2. udvælg 3 bloggere, som skal modtage awarden.

Jeg fik den af Jane, Onkel Anne og Mette B, og jeg har sgu fedet skriften på begrundelserne, for dem blev jeg så glad for:)

Jane med Brilleting skrev: Katrine med bloggen "Kattekluns" for farver, glæde og enormt engagement i Blogland. Jeg glæder mig rigtig meget til du igen har raske børn, får din nattesøvn og vender tilbage med 120 i timen!

Onkel Anne med bloggen Livet med en hæklefejl i kysen skrev: Kattekluns på trods af en umenneskelig tilstand af træthed, formår hun stadig at lave smukke ting og dejlige indlæg!

Mette B med bloggen Mette B skrev: Kat, fordi hun er så herligt skør og fordi hun er så træt...
Nå, vil I høre om tre ting, jeg kan li at lave? Det skal næsten være noget ikke-krea, for det ved I jo alt om. Med hvad så?...

1. Jeg kan li at stryge. Det er en nedarvet lidenskab, der stammer fra min mormor. Hun havde 7 børn, og når hun stod i kælderen og strøg, havde hun fred fra øglerne. Min mor arvede lidenskaben, og nu har jeg så også fået den. Jeg står i stuen omgivet af unger, men nyder det alligevel. Man kan se, hvor man er nået til, og det er en overskuelig opgave. Og så kan jeg godt li det ulogiske i, at der er virkelig meget der er nødvendigt at gøre, og som ikke bliver gjort i mit hus, og så gør jeg alligevel det, der strengt taget kunne undværes.

2. Jeg kan li at stå op om morgenen. Ikke om natten (alt før 6 i min terminologi) og ikke om formiddagen. Bare om morgenen. Til gengæld hader jeg at andre også skal op. Jeg vil bare gerne ha min kaffe og min pc i fred og ro på den tid af døgnet. Men når det lykkes... I'm in heaven!

3. Jeg kan li at pille ukrudt op med fingrene. Jeg elsker at sidde der med et lille stykke af jorden foran mig, og kan se, jeg bliver færdig. Igen... det der med at blive færdig med noget tiltaler mig. Det betyder så desværre ikke at jeg har en Søren Ryge have. Jeg forpligtiger mig nemlig ikke til at gøre det færdigt, jeg er gået igang med. Bare et lille stykke ad gangen, og når jeg ikke gider mere, så stopper jeg.Denne skønne sag fik jeg af Rikke med Rikkes tankestrejf. Rikke er så sød at skrive dette om mig:
Kat der har et utroligt overskud med hendes store sammenbragte familie. Altid spændende at læse med hos hende.

Med den følger også en opgave, og der må jeg sgu sige, jeg var lige ved at stå af. Se bare:

Takke og linke til den, person du har fået awarden af, fortælle 8 ting om dig selv og give awarden videre til 8 bloggere, du har fundet for nylig og fortælle dem om det.

Here goes, 8 om mig:

1 Jeg har engang hoppet i faldskærm. Første gang i tandem, og anden og sidste gang alene. Instruktøren havde forelsket sig i min medhoppende veninde, så han guidede kun hende ned, jeg måtte selv finde vej. I noget mere blæst, end det er meningen en førstegangs solohopper skal kunne magte, så da jeg drejede op mod vinden stod jeg bare stille i luften. Dvs. jeg faldt ned, samme sted som jeg var, og det var over en skov. Godt en km fra der, hvor jeg burde være. Vi takker den professionelle instruktør for dét traume!

2 Jeg har engang taget bussen hjem til Israel fra Ægypten uden nogen penge overhovedet. Det er åbenbart ikke meningen, kvinder sådan skal rejse alene, for min medpassager, en herre, der var på vej hjem til Saudiarabien, kunne på ingen måde forstå, han ikke måtte få min fars nummer, så han ku tilbyde ham x antal kameler for mig. Da jeg nåede grænseovergangen, hvor min veninde skulle hente mig, var hun der ikke. Og kom ikke i 4 timer. Ingen telefoner virkede, og ingen ville låne mig en. Så der sad jeg, midt i ørkenen og røg min sidste pakke smøger og tænkte over, hvad faen, jeg nu skulle gøre. Jeg var hundesulten, for jeg havde ikke spist i 10 timer, så jeg var inde i cafeteriet og vippe med mine øjenvipper, så jeg ku få noget mad. Men jeg kom da hjem til sidst.

3 Jeg har engang været til swingerfest i embeds medfør. Tror bare lige vi lader billedet stå et øjeblik...

...

...

...

Færdig med at grine ved tanken om tyksakken i fuldt ornat? Den lidt kedelige sandhed om den fest er, at jeg var med som handicaphjælper. Gudske lov skulle jeg kun hjælpe med det sædvanlige som mad og wc.Men jeg fik nogle rasende gode tilbud med på vejen! På mit navneskilt stod 'hjælper' og det appellerer åbenbart til noget helt særligt i mænd!

4 Jeg elsker at amme! Ammede Jens til han var 2, og hverken Aske eller jeg har planer om at stoppe. Men for satan, når jeg stopper!Så skal jeg da den vildeste tur i hegnet! ... Hedder det stadig det?

5. Min grundtanke i liver er: det går nok! og: hvor svært kan det være? Altså ikke som overlegen kommentar til folk, der har svært ved noget. Nej, jeg går altid til en opgave med tanken om, at det må jeg sgudda ku finde ud af. Heldigvis er der kombineret med en stædighed, der gør, at jeg tit får ret. Hvis jeg altså ikke mister tålmodigheden på vejen, eller inspireres af noget andet.

6. Jeg har været gift. Et år, med naboens søn, som jeg har kendt, siden jeg var 7. Han er sød, og skal være far, og jeg håber, han er lykkelig. Men det var et mis-match af dimentioner. Nu er jeg voksen, og har den mand, jeg skal være sammen med, og jeg vil giftes med ham. Jeg vil være kone og ikke bare kæreste, der er en kæmpe-forskel i min verden. Og jeg vil fandengalme ikke være kvinde nr 2, som man ikke giftede sig med. There! I said it!

7. Jeg hader at gå i bad om morgenen. Man bliver ikke frisk af det. Bare træt og våd! Jeg hader folk, der går med paraplyer. Bare fordi det regner, har man sgudda ikke ret til 1 m2 fortov!!!

8. Jeg har valgt den forkerte uddannelse. Jeg er en dygtig nok lærer, men det æder mig. Min barsel lakker mod enden, og jeg har ikke noget job at vende tilbage til. Jeg vil gerne undervise, men relationsarbejdet kan jeg sgu ærligt talt ikke lige overskue lige nu. Så jeg går og fedter med at prøve at finde på noget andet. Jeg er skabt til at være kreativ, det er helt sikkert, men hvilken retning? Og hvordan? Der skal jo både brød og smør på bordet og i rigelige mængder med de øgler, vi har. Det er faktisk det, der optager mig allermest lige nu. Hvordan kommer jeg til at leve af at være kreativ?


Og nu til det svære, for hvem i blogland skal awardes? Hvem har ikke allerde fået stafetten?

Cherry on top awarden vil jeg gerne gi videre til folk, der er kreative med noget, jeg overhovedet ikke selv er kreativ med, men som jeg beundrer:

Line med Kageslottet. Den Yoda der, den taler for sig selv! Og så smger hendes kager helt eventyrligt.

Camille med Hverdagshjem. Fed stil. Fed, fed, fed stil!

Marolle. Blogdesigner! Wow! Scrapbooking på den helt vildt seje måde.

Stylish blogger awarden:

Sasia med Stjerneglimt. Hun har bare gang i nogle spændende ting! Og så er hun så sødt et menneske:)

Bjørn og stoffer: prøv lige at se nogle fede, lidt skæve ting, hun laver. Og så har hun engang givet mig ig Aske husly, uden at kende os andre steder fra end det store cyber.

Cristine. Hun er skøn, og siger tingene ligeud. Det ka jeg li!

Cecilie med Makwerk. SÅ dygtig!

Tina:) Oh Tina! Sød og smuk og dygtig og skæv på den fede måde. Bloggen hedder Made by Mama T

Britta med Strik og Storm. VVi har samme smag i alt muligt:)

Louise med Knapnok. Jeg har lige mødt hende, og jeg elsker hendes ideer. Den slags, hvvor man tænker: hvorfor fandt jeg ikke selv på det?


Hold nu kæft, det har taget hele dagen at forfatte dette. Jeg  har nøje overvejet graden af ærlighed, og ald dette må I hjertens gerne vide om mig. Det er personligt, og det må I gerne vide:)

Nyd dagen!

7 kommentarer:

 1. kære kat

  du ER simpelthen herlig...og ærlig .... du skriver fantastisk og er fantastisk.... jeg har godt nok ikke mødt dig IRL... men jeg er sikker ...
  og ja så gik den dag også for dig med "lidt" indlægs-skriv ....
  kh♥

  SvarSlet
 2. hvor er det bare sødt sagt, Marianne! Det blev jeg bare rigtig glad for;)

  SvarSlet
 3. lol kat, du er så sjov ;) sjovt at læse lidt om dig.
  Jeg takker for awarden skal nok ligge den på bloggen en af dagene.

  SvarSlet
 4. Skøn skøn læsning Kat. 1000 tak.

  SvarSlet
 5. Dejlig læsning!!
  Spændende at sidde der´og vippe med øjenvipperne for at få mad. Har selv været i Egypten 2 gange, kan levende forstille mig din situation ;)
  Fedt med faldskærmen, - men det´turde jeg godtnok ikke!
  Flot med 4 awarder iøvrigt ;)
  Dejligt at læse/lære lidt mere om dig.

  Hej fra Rikke -

  SvarSlet
 6. Hø, jeg er bare glad for, der er nogen, der har læst så langt:) Rikke, det med faldskærmen, det var dælme også kun den ene gang! Eller jeg var faktisk afsted for at hoppe igen, men der var sgu en mand, der fik snoren om halsen og bare styrtede til jorden. Det tog jeg lidt som et tegn! Heldigvis overlevede han, men han havde nogle onde kvælningsmærker.

  SvarSlet
 7. Tillykke med alle dine awards, feels good to be loved :)

  Dbh Cammilla

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!