lørdag den 25. december 2010

Min bedste gave

Man burde gå i seng, men endelig er der ro i huset og ro i tankerne. Ro til at fordøje den dejligste jul. Jeg har lige siddet og redigeret billeder, og I SKAL altså se, hvad min bedste julegave var. Mine drenge! Alle fire. Jeg er sindssygt glad for og stolt af, at min kæreste og jeg har fået lavet så fin og dejligt harmonisk en børneflok på bare 1½ hæsblæsende år. Længere har vi ikke boet sammen, og der har virkelig været perioder, hvor vi har spurgt os selv og hinanden, om opgaven var for stor. I julen her, har vi kunnet se, at det var den ikke. Den er faktisk lykkes. Vi har tre dejlige drenge, der trives sammen og med sig selv. De har fundet deres plads i familien, og de elsker hinanden på kryds og tværs. Det er min bedste julegave! Sammen med det faktum, at jeg er kommet meget tættere på min dejlige bonussøn. At dette så skrives i sofaen, med benene oppe på min nye netbook, DET er heller ikke dårligt. Tak skat! Både for den betænksomme materielle gave, og for vores dejlige drenge.

Nå, men se dem lige lave pebernødder! Herlige hanner!Og samle lego-spil. Den store med den kærligste tålmodighed, den lille med en tilpas mængde benovelse over storebrors uendelige evner.

Se venligst bort fra den skræmmende dame, der smiler med tandkødet. Fokus bør være på den nuttede baby på ryggen. Begge mine børn har tilbragt en del af julen i slynge. Dejligt for både mor og barn. Jens var faktisk med rundt om træet i mei taien på min mave. Slyngen nøje udvalgt til formålet af Jens, for 'så kan jeg sidde og hygge ved dig mor'. Han er en lidt skrøbelig lille fyr, der nogle gange synes, ting bliver for voldsomt, og han ku ikke huske juletræsdansen fra sidste år, så han ville godt lige op. Så er det edderhakkemig smart med sådan en dims! Så ku både han og jeg være med om træet, på hans præmisser. Jeg ELSKER mine slynger!


Vi havde besøg af både mine forældre og Carstens far og hans kone, men jeg vil altså ikke lige lægge billeder ud af de sagesløse mennesker. Jeg er bare glad for, at de kom, og var med til at gøre julen så helt vidunderlig for mig, min Carsten og mine børn.

Nyd dagen!Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Det kan godt være du smiler med perfekt tandkød! Men jeg så faktisk kun glæden og lykken i dine øjne. Hvor fedt altså!

  SvarSlet
 2. Tak;) Jeg har også vældig meget at være glad for!

  SvarSlet
 3. Kære Kat - hvor har du ret.. det er med at værdsætte sine kære i denne her tid. Håber vi kan ses i starten af det nye år... Kh Christina

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig bag-jul fra mig, og sikken nogle skønne billeder. Kan godt forstå at du glædes!! :-)
  Ha' en skøn 2. juledag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!