søndag den 12. december 2010

I ikke særlig beskedenhed! Ny blog

JUBIIIIIIII! Jeg har fået lov at ha en blog på delebarn.dk . Mit første blogindlæg er nu udgivet, og jeg er superstolt af at ha fået lov. Kig ind og læs med, hvis du på nogen måde er interesseret i mine og andres tanker om livet med delebørn. I al dets farverige mangfoldighed.


Nyd dagen!

4 kommentarer:

 1. Helt ærligt! Har du ikke hørt om JANTE! ;)

  Super fedt og dejligt. TILLYKKE!

  SvarSlet
 2. Gud jo;) Skal man så undskylde? Kender ikke rigtig de der Jante-regler jo:)

  SvarSlet
 3. Hej Kat:)
  Kunne ikke lade være med at læse indlægget -både fordi du skriver skønt og fordi jeg selv er delebarn med 2 "bonus"forældre og 4 "bonus"søskende plus min egen kære bror og så selvfølgelig min mor og far.
  Jeg er udemærket godt klar over hvor svært det er at skrive uddybende og fyldstgørende nok i et sådan indlæg -og derfor kan det sagtens være vi er enige i det store billede, men for mig var det rigtig svært at der ikke blev gjort forskel...selvfølgelig ikke i omsorg, kærlighed og materielle goder(man er vel barn af smid-ud-og-køb-nyt-generationen...godt vi er blevet klogere), men i måden at "håntere" os på. Jeg havde to VIDT FORSKELLIGE hjem -da det ene blev skabt, blev der lavet om på alting for at vi så skulle følge den fælles linie(den lå et godt stykke fra det jeg var vandt til); i det andet hjem beholdte vi de retningslinier der var sat op i de to hjem der nu blev til et, hvilket kan lyde kaotisk, men det gjorde at vi som børn ikke oplevede kæmpe omvæltninger oveni at vi også skulle forholde os til nye mennesker, der nu var en del af vores familie.
  Den dag idag er jeg tættest på den "bonus"forælder fra sidstnævnte familie og jeg betragter ham som min anden far på højde med min egen -og det til trods for at han først er kommet ind i mit liv i de tidlige teenageår.
  Kan du have en rigtig dejlig dag:) Og håber du har fået indhentet noget søvn de sidste par dage!
  Knus Pernille

  SvarSlet
 4. Hej Pernille!
  Det er dejligt, du læser med, det er jeg glad for:)

  Når jeg snakker om, ikke at gøre forskel, så mener jeg, at jeg fx har længere tålmodighed med bio-børn end med bonus. Sådan er det bare lige nu, det kan være det ændrer sig. Men indtil det gør, er det vigtigt for os alle, at jeg som den voksne gør mig umage med, at det ikke kommer til udtryk.

  Tak for dine tanker, jeg suger til mig, alt hvad jeg har lært:)

  KH
  Kat

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!