onsdag den 17. november 2010

Verden set fra min søns perspektiv

 

Så langt fra flatternde! Men meget skægt. Det er taget af Jens, og viser jo med al ønskelig tydelighed hans verden. Mor er invaderet. Mor forsøger at hjælpe med at tage et billede (tryk på den STORE knap, Jens). Mor er mildt irriteret over, at han et splitsekund forinden har taget fejl af 'linsen' og 'den store knap' (Og mor har ikke sat hår eller taget makeup på, og tager sig i øvrigt fremragende ud i frøperspektiv!)Skal- skal ikke? Skal-skal ikke...? Skal! I får det sgu!

Nyd dagen!Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Ingen Candyfloss.....I like! :-)

  SvarSlet
 2. Absolut skal! Dejligt billede!

  SvarSlet
 3. Fantastisk billede - børn KAN altså bare ét eller andet med at fange virkeligheden! Tak fordi du delte!
  Ha' en helt igennem skøn og farverig dag!
  Kh. Jane

  P.s. David har efterhånden fået lov at gå rundt og 'knipse' med mit kamera i et par måneder, og hvor begejstret jeg end er for hans fotokunst, så er det alligevel lidt skod at han fylder mit kamera med billeder af alt muligt. Jeg har derfor besluttet at støtte ham i hans udfoldelser, og vi giver ham derfor et børnekamera fra Vtech i julegave - det ser sgu lidt smart ud, og temmeligt holdbart i forhold til mit. Måske det også var noget for den kommende fotograf Jens??

  P.p.s. Glæder mig til at se dig på søndag - jeg kommer nemlig en tur til julemarked!! :-)

  SvarSlet
 4. Nej, det bliver vist ikke meget mindre candyfloss end dette... Jens og Tobias har fået mit gamle digitalkamera, som bare lå i en skuffe. Men Tobias har haft det med på weekend, så det var kun det 'gode' kamera, der var hjemme. Ellers havde han sgu bare fået lov at knipse afsted med det. Jeg undersøgte faktisk det der Vtech, men kom så i tanker om, at jeg jo havde et skuffe-kamera, de ligeså godt kunne få:)

  Jeg glæder mig da også til at se dig, Jane!

  SvarSlet
 5. Ha ha, godt det blev "skal" - nogle gange skal man udfordre sig selv lidt, blandt andet ved at turde se sig selv med andres øjne ;-)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!