lørdag den 27. november 2010

Panik før lukketid

En adventskrans efter den forhåndenværende dagligbrugs' princip. Er det ikke godt nok i morgen? Jeg gik vist lidt i panik der... jeg har jo siddet med næsen i mailen og skrevet til alle de DIY-skribenter, jeg har fået adresser på. Der er taget en god bid af listen, og jeg satser på at være færdig idag. Mens jeg har kigget rundt på en masse forskellige blogs, synes jeg godt nok, frekvensen af adventskranse var temmelig stor. Og i al sin gru går det op for mig, at det jo nok er fordi, det snart er første søndag i advent. What to do, what to do? Op i brugsen og finde de der store fyrfadslys. Smart, fordi de kan skiftes ud, når de brænder ned. Ned i kurven ryger også en lyskæde med batteri, fordi det da lige ku se lækkert ud. Jeg havde heldigvis samlet birkeris inden sneen faldt, og de var nemme at folde i en krans.

Fyrfadslysholderne har jeg lavet to små huller i, så jeg ku få ståltråd igennem, så de ikke vælter. Jeg havde bare ikke lige gennemtænkt, at de der batterier til lyskæden ikke ligefrem pynter. Så hjemmets samlede beholdning af julekugler og rødt bånd røg i. Ser det fedt ud? For bombastisk? Bare for mærkeligt?

Bare vær ærlig, den opstod i panik, og nogle gange kommer der noget genialt ud af det. Jeg ved bare ikke, om det var denne gang?

Nyd dagen!Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. Årh, den er sgu da hyggelig, og lever ovenikøbet op til flere af mine krav til adventskrans, så jeg synes lige hende med panikken skal sætte sig ned, tage en af de rigtig dybe indåndinger (husk at ånde ud bagefter) og være ret stolt af sig selv og sine evner når det hele går stærkt. Tror vist nok lige du temmeligt mange gange har overbevist mig (og sikkert også andre læsere) om at du er kanon til at navigere i kaos, så nyd du bare din færdige og rigtig hyggelige adventskrans!! :-)

  SvarSlet
 2. Bare rolig, du er ikke alene på panikholdet. Jeg har lige knaldet fire bloklys, en stak kugler og nogen kogler på et fad. Om lidt får de selskab af et par grankviste og så må det være sådan i år. Jeg synes din krans ser sød ud, særlig lyskæden.

  Adventshilsen fra
  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 3. Helt ærligt; så synes jeg det er en skøn adventskrans :-)

  SvarSlet
 4. Ja, nu har jeg gået rundt om den et par timer (altså... jeg laver også andet end at danse om min adventskrans, men jeg har gået forbi den så:)) og jeg bliver faktisk mere og mere tilfreds. Tror, den bliver fin, når det bliver mørkt.

  SvarSlet
 5. Den er da virkelig fin den krans. Den kan du da godt være glad for :)

  SvarSlet
 6. Fin krans! :o) Min bliver bare en jernstage med påbundet grønt og kogler (sidste år bandt jeg en i gran helt fra bunden, og det orker jeg ikke lige igen!!) Desuden meget misundelig over birkerisene... nåede nemlig IKKE at få samlet inden sneen faldt! :o(

  SvarSlet
 7. Uha, du er jo langt foran. Min stor stadig i samle sæt med mos, lys og masser af små røde paddehatte - må vist hellere igang med at få den samlet.

  Din er blevet rigtig sød og jeg er helt vild med kuglerne og båndet i midten.

  Knus Line

  SvarSlet
 8. Du har da været krea (og forudseende med birkerisene), vær bare stolt af den. Jeg har lige gjort som "fru jensen" og smækket 4 røde bloklys på et fad med en stak julekugler og en kæde med små røde hjerter.

  Hm...du pirker til min dovenskab, måske jeg skulle tage mig sammen og få lavet noget med det der kalenderlys, jeg har haft liggende i flere år, fordi jeg liiiige har manglet ler/ståltråd/pynt osv. når det skulle bruges, og så bare ikke gad.

  SvarSlet
 9. Fin hurtig løsning! Den er jo i grunden perfekt til alle os, der bor i små lejligheder midt i byen og ikke har plads til at rode med ler, mos og gran midt i det hele! Og den lever da til fulde op til mine kriterier for en adventskrans: natur (birkeris) + lys + lidt bling bling! Du kan se "mit" bud på en adventskrans her: femthe.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Den er bare godkendt. Sød og flot.

  SvarSlet
 11. Ja det er da faktisk rigtig, den er god, hvis man bor i byen. Den er lavet med et minimum af grat i hvert fald:) Den er meget meget sød om aftenen, og så har vi jo glæde af den hele julen og ikke kun om søndagene. Jeg bliver mere og mere glad for den:)

  SvarSlet
 12. Jeg synes den ser rigtig skøn ud. De sidste to år har jeg bundet den i sidste sekund lige inden den skulle tændes men i år skulle jeg lave en lovet DIY og så blev det lige et par dage før. Det var en helt mærkelig følelse at have en adventskrans der endnu ikke skulle tændes. Vinterknus.

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!