lørdag den 13. november 2010

Fordelene ved delebørn

Stille morgen, Mads og Monopolet, tid til kaffen, hækletøj og dyne i sofaen, bare ligge stille og kigge på sin baby; følge hans rytme, vinterlys og ro. Der ER fordele ved at undvære sine børn hver anden weekend. Det har været en sjældent smuk morgen, både indeni og udenpå.Nyd dagen!Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. kan godt se fordelen ved dele børn :)

  jeg kan bare ikke dele mine børn ,så derfor har jeg ikke dele børn ... jeg har altid børn hjemme ,men jeg kan bede min mor om at tage de 2 små ,så kan jeg lave noget herhjemme uden de kalder på mig hele tiden :)
  en god dag til dig :)

  SvarSlet
 2. Ja, det gælder om at se fordelene ved at være skilt.
  Vi har gemalens piger hver anden uge, så det giver også (næsten) noget ro med kun én teenagepige hjemme den anden uge...

  Nyd din weekend og glæd dig til dine dejlige unger kommer hjem - for sådan er det jo også...

  Kram

  SvarSlet
 3. Vi er i samme båt! Nyt helgen din.

  SvarSlet
 4. Ja, det gælder om at se på de lyse sider :) Jeg synes nu her er noget tomt uden Bjørnen, men tilgengæld får jeg syet. Akja!

  SvarSlet
 5. Ja du kan tro, man (læs: jeg) kan nyde de weekender, hvor vi kun har Ludvigen hjemme. Det er ro for sjælen. I hverdagen har vi jo både Ludvigen og Livaen og hver anden weekend er der fuld skrald på, men Mandens børn også.

  SvarSlet
 6. Ja, det er helt klart et spørgsmål om at prøve at få det bedste ud af det. Jeg nyder virkelig at ha ordentlig tid til min baby. Bare følge hans behov uden samtidig at spille UNO med den ene hånd og lægge perleplader med den anden.

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!