onsdag den 15. september 2010

Dåsefest!

Annie Fønsby, bøj dig i støvet, du har fundet din overmand! JEG har flere dåser end dig!

Min kære kæreste har længe undret sig over, hvorfor jeg har samlet til huse af gamle dåser. Og så med alle de farver! Ikke meget beige/cremefarvet/det der i min verden bare er jævnt hudfarvet (diller-farvet, når jeg bliver rigtig kontrær over fraværet af farver). Nix, der skal farver på!

Idag har jeg så endelig fået samlet dem alle, vasket og fyldt dem med alt mit bage-grej, tyggegummi, vasketabs og hvad der nu ellers ku komme på dåse. Det viste sig, at jeg faktisk har en helt pæn samling, men ... der er jo altid plads til en enkelt mere, hvis der viser sig en god en på et loppemarked engang.

Nu er de på plads i køkkenet med forskellige gode sager i, og jeg er klar til at drage til København i morgen. Jeg fik pludselig et akut anfald af parcelhusfnidder. Et af de rigtig grumme slags, der KUN kan kureres med en tur til Hovedstaden. Så mere eller mindre uden mål og med vil jeg i morgen iføre mig min yngste søn og drage af. Fredag støder min mor til, det kære menneske kommer helt fra Jylland for at deltage i den gode ide, hendes datter fik. Hvor fantastisk er det lige, at ha en mor, der bare hopper med på den slags ideer?!

Jeg elsker mit hus, at bo i en lille by, og at være i pagt med naturen. Og jeg får galloperende kvababbelse af det! Der skal SKE noget, ellers selvantænder jeg og kommer til at råbe RØØØØØV, alt alt for højt, og det skal man ikke, når man har flinke naboer. Derfor tager jeg til København på forlænget weekend, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg skal møde mennesker, jeg kun kender via nettet, bo hos den ene en overnatning, og jeg elsker bare tanken om, at man på de rette fora kan møde den slags mennesker, man bare VED, man godt kan li. Mennesker, man er inviteret til at sove hos, og som man tør sove hos uden at ha mødt dem før. Min mor er et helt særligt menneske, der har omkring dobbelt så meget krudt i måsen som mig, og jeg glæder mig til en hel weekend i hendes selskab. Vi er fuldstændigt enige om dagsordenen: lad os se, hvad der byder sig.

Adios! Vi ses, når jeg kommer hjem med ny energi og al min råben-røv-trang er punkteret:)Nåmmen her er dåserne så.

Især er jeg glad for disse IRA dåser. Så fine print, så fine farver.

 

 

Men kunstdåserne fra IRMA har nu også en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg kan huske, at vi som barn havde nogle af dem i køkkenet. En dag lusker jeg dem fra min mor.


 

De her er bare ens og af engelsk fabrikat. Lækre sammen og hver for sig. Og nu med forskellige kerner i. Det bliver så hyggeligt at bage!


 Kaffedåser og kagedåser. Nogle af dem er arvestykker fra min farmor, og jeg tænker på hende, hver gang, jeg har dem fremme.

 

Lidt godt og blandet
 
Farverige blandede dåser, der bare klær hinanden rigtig godt!

 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Hej Kat :-)

  Jeg var da ellers sikker på, at ingen kunne have flere dåser end Annie, men jo....hun MÅ have fundet sin overmand!

  Og så får du lige et RØØØØØØV med på vejen, som du gerne må råbe ud for mig i byen - på trods af, at jeg ellers kun har en times kørsel derind, så kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg sidst var der

  .....og jeg kunne ski også godt bruge en weekend. Ville bare være så ego, at tage den i alenehed...hmmm, eller måske sammen med en veninde og nogle drinks.

  I hvert fald, så rigtig god tur! :-)

  June

  SvarSlet
 2. Nøj, den samling er jeg svært misundelig på!
  Jeg elsker IRA dåserne og især de pink. Jeg har aldrig før set de små størrelser som du har. De er godt nok nuttede!

  SvarSlet
 3. Hold da op en samling! Fantastiske hver og én :-)
  Ha' en dejlig dag.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Du har helt sikker den mest fantastiske samling jeg har set :) er helt misundelig, også på hvor dejligt det må være at bage nu :)

  Kh sara

  SvarSlet
 5. Wow så fine! Jeg er total misundelig! Jeg bliver så glad når jeg ser farver i en samling som din :)

  SvarSlet
 6. Ja her var det MANGE fiiiiiiiiiiiiine!!!!!!! Likeså som din blogg :)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!