lørdag den 28. august 2010

I denne sene nattetime

skal I da lige se, hvad jeg har fået færdig! Rygsækken, den livsvigtige rygsæk, der skal med i børnehave på mandag. Uden den, ville madpakken jo ikke kunne komme med, og uden madpakke er der ingen grund til at tage i børnehave.

Jeg er vældig stolt, både af barnet, der skal i børnehave, og af min kreation. Det er mit første forsøg udi rygsæksyningens ædle kunst, men det bliver ikke det sidste, for det var ret sjovt. Hvem ved, måske kommer der en eller to til salg en dag.

Man bør ikke tage billeder om natten, farverne bliver så dumme, men jeg ku ikke vente. Hvem er barnlig?! Jensemand har selv valgt stof og motiv. Det gode barn har jo smag:)


 
Posted by Picasa AHEM... så taler vi ikke om, at jeg har klippet verdens nemmeste bukser forkert, og at jeg nu kommer til at gå med bar mås til mit barns dåb, hvis ikke jeg redder bux og bag! Pislort!

8 kommentarer:

 1. Er du vimmer, han har god smag - Den er da for lækker den taske:-)
  Vh. Louise

  SvarSlet
 2. HOLD NU KÆFT hvor er den blevet fed, den taske. Respekt til dig, Kat!!

  SvarSlet
 3. Kan kun tilslutte mig.....Den er da bare så fantastisk...Den må kunne sælges!
  Håber du også har fået sovet lidt!
  God weekend fra mig!
  Betty

  SvarSlet
 4. Tak tak tak! Jamen jeg er altså heller ikke til at skyde igennem idag! Det kan opveje, at jeg er ved at tegne en kjole over, og det bare DRILLER! Så kigger jeg hen på vidunderet og er glad igen:)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er den flot!!! Meget enig med Mama-T - Respekt!!

  SvarSlet
 6. Wuaw, en fin taske. Sådan en vil Frej gerne have til han skal begynde i børnehave efter jul, så det ville være fint hvis du satte et par stykker til salg. :)

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor er den bare flot...

  Det er du da sluppet rigtig rigtig godt fra, Kat..

  KH
  Cristina

  SvarSlet
 8. Jamen tak igen:) Uh det er så dejligt at få at vide, I kan li det:)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar, jeg bliver så glad!